امروزسه شنبه, 04 مهر 1396 11:02
بازدید کل
1996170

خدمت به مردم مهم‌ترین اصل است

نماینده مردم گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی در جشن دانش‌آموختگی دانشجویان اولین دوره پزشکی عمومی دانشگاه علوم پزشکی گناباد، خدمت به مردم را مهمترین اصل عنوان کرد.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید
به گزارش وب‌دا، حمید بنایی در این مراسم که با حضور استاندار خراسان رضوی، جمعی از معاونان، مدیران و مشاوران استاندار، ائمه جمعه، سرپرستان شهرداری و شوراهای اسلامی گناباد و کاخک، روسا و مدیران دستگاه‌های اجرایی استانی و شهرستانی، اعضای هیئت رئیسه، اعضای هیئت علمی، اساتید، مدیران و کارشناسان دانشگاه و خانواده دانشجویان در تالار شهید دکتر چمران برگزار شد، گفت: مهمتر از تحصیل علمی صرف، خدمت به مردم به ویژه محرومان است.
وی با بیان اینکه رشته پزشکی فارغ‌التحصیلی ندارد، اظهار کرد: امروز تنها پایان بخشی از تحصیل این گروه از دانشجویان جشن گرفته شده است چراکه پزشکان همواره در حال فراگیری علم و به روز کردن دانش خود هستند و هیچ زمانی فراغت از تحصیل ندارند.
نماینده مردم گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی با قدردانی از خدمات 60ساله دکتر سید محمد روحانی در گناباد، از دانش‌آموختگان پزشکی عمومی خواست تا با الگو قرار دادن خدمات این پزشک متعهد، خدمت‌رسانی صادقانه و متعهدانه به مردم محروم این منطقه را اولویت کار خود قرار دهند.
بنایی با تشکر از حضور استاندار خراسان رضوی، از زحمات و تلاش‌های دکتر احمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد و معاونین این دانشگاه قدردانی کرد و گفت: خدمت به دانشجویان و فعالیت در حوزه سلامت، فرصت مغتنم و ارزشمندی است که در اختیار شما قرار گرفته است.
وی با اشاره به دستاوردهای طرح تحول نظام سلامت و همچنین مشکلاتی همچون مطالبات دانشگاه‌های علوم پزشکی از بیمه‌ها، اظهار امیدواری کرد که با هماهنگی و تعامل بیشتر وزارتخانه‌های بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و تعاون، کار و رفاه اجتماعی و آسیب‌شناسی این طرح، شاهد استمرار آن و تقویت ارائه خدمت به مردم باشیم.