امروزشنبه, 27 مهر 1398 08:24

مراسم وداع با شهدای گمنام برگزار شد

همزمان با شب شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)، مراسم وداع با پیکر مطهر دو شهید گمنام در مسجد جامع و مصلی امام خمینی(ره) گناباد برگزار شد. به گزارش وب‌دا، در این مراسم که با حضور خانواده معزز شهدا، روسای دانشگاهها و مراکز آموزش عالی، اساتید و دانشجویان، طلاب و روحانیون و قشرهای مختلف مردم حضور داشتند، سردار ایاد برام زاده از راویان دوران مقدس با بیان خاطراتی از رزمندگان و شهدای گرانقدر، بر لزوم آشنایی نسل جوان بویژه دانشجویان با فرهنگ ایثار و شهادت تاکید کرد. مرثیه خوانی و سینه زنی به مناسبت شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) و اجرای نمایش آئینی از دیگر برنامه های این مراسم بود. همچنین مراسم وداع با پیکر دو شهید گمنام شنبه شب در مسجد پیامبر اعظم(ص) و خوابگاه دخترانه حضرت زینب(س) دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد.