امروزجمعه, 23 آذر 1397 18:46

همه مردم باید ناظر بهداشت باشند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در مراسم بزرگداشت روز بهداشت محیط تاکید کرد: همه مردم باید ناظر بهداشت باشند.

به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی در این جلسه که با حضور جمعی از کارشناسان بهداشت محیط و بازاریان در سالن زکریا دانشگاه برگزار شد، گفت: با توجه به گستردگی اماکن، کارخانه‌ها و مغازه‌ها و همچنین تعداد کم کارشناسان واحد بهداشت محیط دانشگاه، همه مردم باید به عنوان ناظرین بهداشت، در صورت مشاهده هرگونه تخلف یا مشکل بهداشتی، به معاونت بهداشت دانشگاه اطلاع رسانی کنند تا در اسرع وقت رسیدگی شود.
وی سلامت را یکی از مهمترین اولویت‌ها و نیازهای جامعه دانست و گفت: باید در جهت تقویت توانمندی کارشناسان بهداشت محیط و همچنین افزایش آگاهی و مشارکت مردم برای حفظ سلامت جامعه گام‌ برداریم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با بیان اینکه در محیط زندگی خود، روزانه با عوامل تهدیدکننده سلامتی مواجه هستیم، اظهار کرد: عوامل بیماری زای زنده مثل ویروس‌ها، باکتری‌ها، میکروب‌ها و انگل‌ها مهمترین عوامل تهدیدکننده سلامتی هستند که می‌توانند حیات انسان را به خطر بیندازند.
دکتر احمدی با اشاره به اینکه عوامل مختلف فیزیکی، شیمیایی، متابولیکی، مکانیکی، اجتماعی، تغذیه‌ای و .. می‌توانند با بیماری‌زایی خود، سلامتی انسان را تهدید کنند، تصریح کرد: فعالیت‌های واحد بهداشت محیط به قدری گسترده است که می‌تواند در تک تک عوامل موثر بر سلامتی نقش ایفا کند.
وی با اشاره به فصل بازگشایی مدارس، بر لزوم توجه جدی به مسائل بهداشتی آن‌ها تاکید و ابراز کرد: در کنار توجه به بوفه مدارس و مسائل تغذیه‌ای، باید موارد مختلف تاثیرگذار در سلامتی جسمی و روحی از جمله فضای فیزیکی، بهداشت محیط و رنگ کلاس‌ها و .. مورد توجه و نظارت جدی قرار گیرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با تسلیت پیشاپیش فرارسیدن ماه محرم و ایام عزاداری حضرت اباعبدالله‌الحسین(ع)، گفت: با توجه به برپایی ایستگاه‌های صلواتی و همچنین پخت و توزیع نذورات در مساجد، تکایا و حسینیه‌ها، باید نظارت جدی بر روی رعایت مسائل بهداشتی در این ایام صورت گیرد.
دکتر احمدی از هیئت امناء مساجد و مسئولان و اعضای هیئت‌های مذهبی خواست تا برای حفظ سلامت عزاداران، همکاری لازم را با کارشناسان بهداشت محیط داشته باشند.
وی در پایان به شعار امسال روز جهانی بهداشت«کیفیت هوای آزاد و هوای داخل ساختمان» اشاره کرد و به بیان نقش و اهمیت لزوم حفظ و استفاده از هوای سالم پرداخت.