امروزسه شنبه, 20 آذر 1397 20:22

مراسم تجلیل از بازنشستگان دانشگاه برگزار شد

در مراسمی با حضور جمعی از اعضای هیئت رئیسه، مدیران و کارشناسان، از 33 نفر از بازنشستگان دانشگاه در سال 95 و شش ماهه نخست امسال، تجلیل شد.

به گزارش وب‌دا، حجت‌الاسلام حسن صادقی‌نسب، امام جمعه گناباد و مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه در این مراسم که در تالار شهید دکتر چمران برگزار شد، ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس، فرارسیدن ماه محرم را تسلیت گفت و بر سوگواری همراه با معرفت تاکید کرد.
وی ضمن تبریک روز تکریم خانواده و بازنشستگان، اظهار کرد: ارتقاء سلامت و بهداشت جامعه مرهون تلاش‌ها و خدمات شما در حوزه‌های مختلف دانشگاه علوم پزشکی است.
امام جمعه گناباد با بیان روایتی از پیامبر اعظم(ص):«خیرالناس انفعهم للناس؛ بهترین مردم کسی است که بیشترین خیر و نفع را برای مردم داشته باشد.»، گفت: دین اسلام، دینی جامع نگر است که به همه ابعاد زندگی توجه داشته است و از همین‌رو، خدمت به مردم را یکی از مهمترین و بافضیلت‌ترین اعمال بیان کرده است که اجر و ثواب فراوانی نزد خداوند متعال دارد.
حجت‌الاسلام صادقی‌نسب با بیان حدیث دیگری از پیامبر اکرم(ص):«الخلق کلهم عیال الله فاحبهم الی الله تعالی انفعهم لعیاله؛ مردم همگی (درحکم) عیال و خانواده خداوند، پس بهترین مردم نزد خداوند کسی است که بیشترین نفع را به مردم برساند.»، گفت: کسانی که توفیق خدمت به مردم را داشته باشند، جایگاه رفیعی در نزد پرودگار دارند.
وی افزود: گرچه خدمت به مردم در هر جایگاهی دارای ارزش ویژه‌ای است ولی خدمت در راستای بهداشت و سلامت جامعه افتخار بزرگی است که بازنشستگان دانشگاه علوم پزشکی گناباد از آن بهره‌مند هستند.
امام جمعه گناباد با اشاره به احادیث و روایات دینی، بر لزوم احترام و تکریم بزرگترها تاکید و تصریح کرد: پیشکسوتان در هر رشته و جایگاهی که باشند دارای احترام و منزلت خاصی هستند.
حجت‌الاسلام صادقی‌نسب با بیان آیه 7 سوره الشرح:«فَإِذَا فَرَغْتَ فَانْصَبْ؛ پس هنگامی که از کار مهمّی فارغ می‌شوی به مهم دیگری پرداز.»، تاکید کرد: هیچ‌گاه در قرآن و روایات به بیکاری توصیه نشده، بلکه تاکید شده است که پس از فراغت از هر کاری، خود را برای تلاش و فعالیت دیگری آماده کنید همان طوری که به پیامبر (ص) توصیه شد تا پس از فراغت از جهاد، به تعلیم و تعلم بپردازد.
وی با تاکید بر اینکه بازنشستگان باید در کنار کارهای فردی، به کارهای اجتماعی نیز بپردازند، گفت: همه این تاکیدات و توصیه‌های دینی از آن جهت است که هیچ‌گاه نباید ناامیدی در انسان شکل گیرد بلکه باید پیوسته به دور از سکون و انزوا در تلاش باشد.
حجت‌الاسلام صادقی‌نسب اظهار امیدواری کرد که جامعه بیش از پیش از تجربه‌ها و مهارت‌های پیشکسوتان بهره‌مند شود.