امروزسه شنبه, 02 آبان 1396 05:28
بازدید کل
2043864

بازنشستگان، گنجینه‌های عظیمی از دانسته‌ها و تجربه هستند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در آیین تجلیل و تکریم بازنشستگان این دانشگاه گفت: بازنشستگان، گنجینه‌های عظیمی از دانسته‌ها و تجربه هستند.

به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی در این مراسم که با حضور امام جمعه و مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و جمعی از اعضای هیئت رئیسه، مدیران، کارشناسان و بازنشستگان دانشگاه در تالار شهید دکتر چمران برگزار شد، تاکید کرد: باید از تجارب ارزشمند بازنشستگان استفاده شود.
وی با قدردانی از زحمات و تلاش‌های بازنشستگان در طی سالیان خدمت خود در حوزه‌ها و واحدهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی، اظهار کرد: با توجه به اینکه هر عملی دارای عکس‌العملی هست، تکریم بازنشستگان و پیشکسوتان به نوعی احترام به تکریم‌کنندگان است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با بیان حدیثی از پیامبر اعظم(ص):« وجود پیران سالخورده بین شما باعث افزایش رحمت و لطف پروردگار و گسترش نعمت‌های الهی بر شماست.»، تصریح کرد: این روایت نشان می‌دهد که رحمت و لطف خدای متعال به واسطه ثروت و قدرت زیاد نیست بلکه وجود سالمندان باعث رحمت است و بازنشستگان هم وقتی به سن بالای 60سال می‌رسند به نوعی سالمند محسوب می‌شوند.
دکتر احمدی در ادامه به بیان خلاصه‌ای از خدمات و فعالیت‌های انجام شده در چهار سال گذشته پرداخت و گفت: در طی این مدت 300 نفر در بخش‌های مختلف دانشگاه جذب و بکارگیری شدند که در همه این موارد تلاش شد تا با رعایت عدالت، همه بکارگیری‌ها بر اساس آزمون و مصاحبه عملی انجام شود تا شایسته‌ترین نیروهای انسانی جذب دانشگاه شوند.
وی با بیان اینکه در چهار سال گذشته، 122 میلیارد تومان برای انجام پروژه‌های عمرانی در این دانشگاه هزینه شده است، اظهار کرد: مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی علامه بهلول گنابادی، خوابگاه دانشجویی فجر2 ، سالن ورزشی پوریا و چندین مرکز جامع سلامت و خانه بهداشت در این مدت افتتاح شد و پروژه‌های عمرانی همچون دانشکده پزشکی، کلینیک ویژه تخصصی و مرکز غربالگری سرطان نیز به زودی افتتاح و مورد بهره‌برداری قرار خواهد گرفت.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، تصویب تاپ چارت دانشگاه با هفت معاونت را از دیگر موفقیت‌های دانشگاه‌ها در مدت چهار سال گذشته عنوان و ابراز کرد: در این مدت تمامی مراکز بهداشتی و خانه‌های بهداشت یا از نو ساخته و یا بازسازی کامل شده‌اند و سی پروژه بهداشتی هم در حال ساخت است.
دکتر احمدی، افزایش تعداد اعضای هیأت علمی از 45 به 90نفر، اضافه شدن هفت رشته مقطع تحصیلی جدید و دانش‌آموختگی اولین دوره دانشجویان پزشکی را از مهمترین دستاوردها و موفقیت‌های معاونت آموزشی بیان و ابراز کرد: تکمیل و تجهیز مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی علامه بهلول گنابادی با بهترین امکانات روز تشخیصی و همچنین جذب بهترین متخصصین در رشته‌های تخصصی مختلف از مهمترین فعالیت‌های انجام شده در حوزه معاونت درمان بود.
وی، کسب رتبه دوم جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت، رشد خوب مقالات، فعالیت‌های تحقیقاتی در زمینه گیاهان دارویی و افزایش حمایت از بیماران صعب‌العلاج را از دیگر موفقیت‌ها و اقدامات انجام شده در حوزه‌های مختلف دانشگاه عنوان کرد.
دکتر احمدی خدمت در دانشگاه علوم پزشکی گناباد را دارای ویژگی‌های خاص و متفاوت از سایر دستگاه‌های اجرایی عنوان و خاطرنشان کرد: خدمت در حوزه سلامت خدمتی فراگیر و مرتبط با جان مردم است و بر اساس روایات دینی ما خدمت در این راستا، از اجر و ثواب ارزشمندی برخوردار است.
وی در پایان از بازنشستگان دانشگاه خواست تا با ارائه پیشنهادها و تجربه‌های ارزشمند خود، دانشگاه را در راستای خدمت بهتر و مطلوب‌تر به مردم منطقه یاری کنند.