امروزسه شنبه, 21 آذر 1396 01:57
بازدید کل
1935

برگزاری سمینار مشاوره ژنتیک و بررسی اختلالات ژنتیکی

سمینار یک روزه مشاوره ژنتیک و بررسی اختلالات ژنتیکی در سالن ابن‌سینا پردیس دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، دکتر محمدعلی خلیلی‌فر معاون علوم پزشکی جهاد دانشگاهی خراسان رضوی در این سمینار که توسط دفتر آموزش مداوم دانشگاه علوم پزشکی گناباد، مرکز مشاوره و آزمایشگاه ژنتیک پزشکی جهاد دانشگاهی استان خراسان رضوی و دانشگاه‌ علوم پزشکی مشهد برگزار شد، گفت: آزمایشگاه جهاد دانشگاهی گناباد مجهز به پیشرفته‌ترین دستگاه‌های روز دنیا بوده که دخالت دست در آزمایشات به حداقل رسیده است.
وی با بیان اینکه بنا به درخواست مسئولین شهرستان گناباد، در سال 1366 یک آزمایشگاه توسط جهاد دانشگاهی در این شهر راه‌اندازی شد، اظهار کرد: هم اکنون تست‌های غربالگری سلامت ژنتیک در مرکز استان انجام می‌شود.
دکتر خلیلی‌فر خاطرنشان کرد: یکی از مشکلاتی که در گذشته داشتیم این بود که امکانات و متخصص مورد نیاز در بحث ژنتیک وجود نداشت که جهت حل این مشکل، جهاد دانشگاهی خراسان رضوی در سال 1389 با همکاری خانم دکتر صدر نبوی، بخش ژنتیک را در آزمایشگاه مرکزی جهاد دانشگاهی در مشهد راه اندازی نمود.
وی ادامه داد: هم اکنون این بخش از آزمایشگاه مرکزی به آزمایشگاه مجزای ژنتیک ارتقاء یافته و دارای مرکز مشاوره قوی و تیمی مجرب بوده که از رفت و آمد مردم استان به تهران نیز جلوگیری نموده است.