امروزسه شنبه, 02 آبان 1396 05:29
بازدید کل
2043864

حضور اعضاء هیأت رئیسه، مدیران و کارکنان دانشگاه در مراسم آغاز هفته دفاع مقدس 96

همزمان با اولین روز از هفته دفاع مقدس، بسیجیان بسیج جامعه پزشکی و پایگاه مقاومت القدر دانشگاه علوم پزشکی گناباد در مراسم رژه نیروهای مسلح و بسیجیان شهرستان شرکت کردند.

به گزارش وب‌دا، همزمان با سراسر کشور، ویژه برنامه‌های گرامی‌داشت هفته دفاع مقدس، روز جمعه ۳۱ شهریورماه، با برگزاری رژه نیروهای مسلح و بسیجیان پایگاه‌های مقاومت در شهرستان گناباد آغاز شد.
در این مراسم که دکتر احمدی رئیس دانشگاه و جمعی از اعضاء هیئت رئیسه، اساتید، پزشکان، مدیران و کارکنان دانشگاه حضور داشتند، بسیجیان پایگاه القدر دانشگاه و اعضای بسیج جامعه پزشکی همراه و همگام با سایر نیروهای نظامی و انتظامی، خانواده معظم شهدا، جانبازان و ایثارگران و بسیجیان شهرستان با سردادن شعارهای ا... اکبر و پاینده رهبر از مقابل کلام ا... مجید، پرچم جمهوری اسلامی ایران، تمثال امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری و جایگاه مسئولان شهرستان رژه رفتند و ضمن تجدید پیمان با آرمان‌های امام راحل (ره) و شهیدان، آمادگی خود را برای دفاع از انقلاب اسلامی اعلام کردند.