امروزیکشنبه, 28 مهر 1398 05:22

برکت حضور شهدای گمنام در دانشگاه علوم پزشکی گناباد می تواند ما را تقابل فرهنگی هوشیارتر نگه دارد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در مراسم تشییع و تدفین دو شهید گمنام در این دانشگاه گفت: برکت حضور شهدای گمنام در این دانشگاه می تواند ما را تقابل فرهنگی هوشیارتر نگه دارد.
به گزارش وب‌دا، دکتر علیرضا مسلم در ابتدای این مراسم ضمن تسلیت سالروز شهادت بانوی دو عالم، حضرت فاطمه زهرا(س)، از کسانیکه به پاسداشت مقام والای شهدای گرانقدر، در مراسم تشییع و تدفین دو شهید گمنام حضور یافتند قدردانی کرد و گفت: حدود هجده ماه قبل دانشجویان فهیم این دانشگاه، با امضای طوماری بلند بالا از مسئولین خواستند تا محیط دانشگاهشان متبرک به حضور شهدای گرانقدر شود.
وی افزود: از آنجا که ما نیز ايجاد يادمان هاي شهدا در مراكز آموزش عالی را در سوق دادن دانشجویان به سوي اهداف و آرمان هاي معنوي همچون ايمان، جهاد، شهادت و ايثار و نیز تلطيف فضاي دانشگاه اثرگذار میدانیم، تمام تلاش خود را معطوف به تحقق خواسته قابل ستایش دانشجویان کردیم و خدا را شاکریم که سرانجام این رویداد فرهنگی و انقلابی، در سالروز شهادت حضرت زهرا (س) تحقق یافت و از امروز دانشگاه علوم پزشکی، مفتخر به این خواهد بود که خانواده این شهدای گمنام باشد. دکتر مسلم با بیان اینکه ساده انگاری است اگر بپنداریم که با تدفین جسم این دو میهمان آسمانی، وظیفه ما پایان یافته است، تصریح کرد: بی شک وظیفه همه ما،  بویژه دانشجویان عزیز، از امروز سنگین تر خواهد شد چرا که نقش شگرف تحول آفرینی دانشگاه ها در جامعه بر کسی پوشیده نیست. رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد اظهار داشت: دانشجویان با تحصیل مجددانه و تهذیب نفس و پاسداشت آرمانهای مقدسی که فرزندان گمنام روح ا... بر سر آن از جان و نام شان گذشتند، می توانند پا در راهی نهند که از شهدا به جا مانده است، راهی که بی شک به سعادت دنیا و آخرت و کمال انسان منتهی میشود.
دکتر مسلم تصریح کرد: هر چند از روزهای جنگ سالها گذشته، اما نباید از یاد بریم که دشمنان قسم خورده انقلاب، همچنان در دشمنی خود پابرجا هستند و از هیچ کوششی برای ضربه زدن به آرمان های بلند انقلاب دریغ نمی کنند. وی افزود: دشمناني که ديروز نتوانستند از مرزهاي جغرافيايي بر ما پیروز شوند، امروز از مرزهاي فکري و فرهنگي انقلاب ما را نشانه رفته اند و الحق و الانصاف که اين جنگ بسي خطرناک تر و جانکاه تر است که باید برای مصونیت در برابر این خطر، هوشيار بود و بصیرت داشت.
وی افزود: خاکسپاري پيکر مطهر شهداي جنگ تحميلي در دانشگاه ها، که محل توليد انديشه و فکر است، علاوه بر هويت بخشي و ايجاد انگيزه مضاعف در راستاي ايفاي وظايف دانشجويي، همواره يادآور اين موضوع مهم نیز خواهد بود که عزت، استقلال و امنيت امروز کشور در سايه فداکاري هاي شهدا حاصل شده است و بدون تردید برکت حضور این شهدای گرانقدر می تواند، ما را در این تقابل فرهنگی هوشیارتر نگه دارد.
دکتر مسلم خاطرنشان کرد: اینک که به یمن حضور شهدا، دانشگاه رنگ و بویی دگر گرفته، شایسته است ما نیز باید به کارهای مان معنویت بیشتری بدهیم لذا از همه همکاران، پرسنل، پزشکان، اساتید و دانشجویان و در یک کلام از همه خانواده بزرگ مراکز آموزش عالی بویژه دانشگاه علوم پزشکی و نیز مردم شریف شهرستان گناباد درخواست می نمایم که همچون گذشته، یاد و خاطره شهدا را با حضور خود و خانواده های محترمشان بر مزار پاک این شهدا و نیز شرکت در برنامه های فرهنگی و دینی که یقیناً به برکت حضور شهدا بعد از این بیشتر خواهد شد، زنده نگه دارند.