امروزدوشنبه, 20 آذر 1396 03:27
ماه گذشته
بازدید کل

كارگاه ارتقاء روابط همسران ويژه بانوان دانشگاه برگزار شد

به همت شورای امور بانوان و دفتر نهاد رهبری در دانشگاه، كارگاه ارتقاء روابط همسران ويژه بانوان شاغل در دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، در این کارگاه یک روزه که با حضور 50 نفر از بانوان شاغل در سالن زکریا برگزار شد، حجت‌الاسلام مسلم داوودی‌نژاد، مولف، پژوهشگر و کارشناس خانواده به بیان نکاتی درباره افزایش دوستی و تعهد در رابطه، افزایش صمیمیت، غنی ساختن مهارت‌های ارتباطی زوجین، درک زوج از اهمیت رابطه با خانواده همسر و آشنایی زوج با مدل خانواده‌ها پرداخت.
این استاد حوزه و دانشگاه با اشاره با اینکه زندگی در خانواده‌های پر تنش، افت بهره‌وری فرد را در محیط کار به همراه دارد، اظهار کرد: بسیاری از زوجین به خصوص آنهایی که شاغل هستند، مهارت‌های اساسی ارتباطی را نمی‌دانند و همین مساله منجر به تعارض بین زوجین شده است و یکی از پنج علت اصلی طلاق در همه کشورها نیز فقدان همین مهارت‌های ارتباطی است.
حجت‌الاسلام داوودی‌نژاد با بیان اینکه مطالعات مختلف در حوزه خانواده نشان می‌دهد که سلامت با آرامش درون خانواده ارتباطی تنگاتنگ دارد، ابراز کرد: خانواده‌ای سالم است که اعضای آن در کنار هم آرامش و راحتی را تجربه کنند.
وی، نگاه تحقیرآمیز نسبت به همسر یا فرزند، روحیه تدافعی در خانواده و دوری‌های عاطفی را برخی از عوامل برهم زننده آرامش در محیط خانواده عنوان و تصریح کرد: در خانواده‌هایی که سلامت ارتباطی وجود ندارد، بروز بیماری‌هایی مانند دیابت، بیماری قلبی، آسم، افسردگی، ناراحتی عروقی، میگرن، عدم تمرکز، افت تحصیلی و ضعف سیستم بدن بیشتر است و اعضای چنین خانواده‌هایی در معرض بیماری‌های جسمی و روحی فراوانی قرار می‌گیرند.
حجت‌الاسلام داوودی‌نژاد با بیان اینکه در خانواده سلامت‌محور، شیوه برخورد با مشکل متفاوت است و مقابله با مشکل و ایجاد راه‌حل‌ها پویاتر خواهد بود، خاطرنشان کرد: در خانواده سلامت‌محور، استقلال‌های عاطفی و احساس شفقت بیشتری وجود خواهد داشت و رابطه‌ها رفیقانه است و به همین دلیل آدم‌ها به دنبال قضاوت نخواهند بود.
وی با بیان اینکه در خانواده سلامت محور، توجه به عاطفه نمود عینی دارد، گفت: هر چقدر این عطش در درون خانه بدون پاسخ بماند، فضاهای بیرونی می‌تواند آسیب‌هایی را برای فرد ایجاد کند .
در ادامه این کارگاه، حجت‌الاسلام داوودی‌نژاد ضمن طرح سوال و ارزیابی شرکت‌کنندگان، به سوالات آن‌ها پاسخ گفت.
یادآور می‌شود، در حاشیه این کارگاه، كتاب‌هاي تالیف شده توسط حجت‌الاسلام داوودی‌نژاد از جمله رازهاي تسخير قلب همسر، رازهاي ارتباط با جنس مخالف و سين‌جين‌هاي خواستگاري در اختيار علاقه‌مندان قرار گرفت.