امروزیکشنبه, 28 مهر 1398 04:50

برگزاری کنفرانس یک روزه فشار خون و درمان آن

به همت دفتر آموزش مداوم دانشگاه علوم پزشکی گناباد، کنفرانس یک روزه فشار خون و درمان آن در سالن ابن سینا پردیس این دانشگاه برگزار شد.
به گزارش وب‌دا، دبیر آموزش مداوم جامعه پزشکی گفت: این کارگاه آموزشی به مناسبت گرامیداشت هفته سلامت با حضور تعدادی از پزشکان ، دندانپزشکان، داروسازان و پرستاران مشمول قانون آموزش مداوم برگزار شد.
دکتر جلیل مشاری افزود: در این کنفرانس محورهای مبتنی بر مسائل مربوط به اپیدمیولوژی، تعریف هیپرتانسیون و تشخیص و روش های پیشگیری، درمان دارویی و غیر دارویی و اصلاح سبک زندگی، هیپرتانسیون در کودکان و فشار خون در سایر ارگانها مطرح و بررسی شد.
در این کنفرانس یک روزه دکتر حسن زاده فوق تخصص قلب و عروق، دانشیار و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر مشاری متخصص کودکان و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی گناباد، دکتر نعمت اللهی متخصص قلب و عروق، دکتر واعظی متخصص داخلی و دکتر جبارپور متخصص چشم به ارائه مباحث علمی در مورد فشارخون پرداختند.