امروزجمعه, 29 دی 1396 17:04
ماه گذشته
بازدید کل

معاونین جدید دانشگاه معارفه شدند

طی مراسم جداگانه‌ای، معاونین توسعه مدیریت و منابع، بهداشت و درمان و رئیس دانشکده پزشکی معارفه شدند.

به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی رئیس دانشگاه به همراه جمعی از معاونین در معاونت‌های توسعه مدیریت و منابع، بهداشت و درمان حضور یافت و ضمن معرفی دکتر عجم، دکتر مرادی و دکتر مشاری به عنوان معاونین جدید این معاونت‌ها، از دکتر تجددی، دکتر عالمی و دکتر معصوم‌زاده معاونین قبلی قدردانی کرد.
دکتر احمدی در جمع مدیران و کارشناسان این معاونت‌ها با قدردانی از تلاش و فعالیت همه مسئولین و کارکنان به وضعیت موجود دانشگاه و چالش‌ها و مشکلات پیش‌رو اشاره کرد و گفت: همه مسئولین، مدیران و کارکنان حوزه‌های مختلف تحت پوشش دانشگاه باید با همدلی و همکاری در جهت استمرار حرکت رو به رشد دانشگاه و ارائه خدمات مطلوبتر به مردم منطقه تلاش کنند.
دکتر احمدی ضمن تاکید بر تکریم ارباب رجوع، از مدیران و کارکنان این معاونت‌ها خواست تا با همکاری و تعامل با معاونین جدید در جهت تحقق اهداف سازمانی گام بردارند.
وی همچنین بر تقویت بهره‌وری و لزوم صرفه‌جویی در برنامه‌ها و فعالیت‌ها در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی تاکید کرد.
دکتر احمدی با حضور در دانشکده پزشکی، ضمن قدردانی از خدمات دکتر مشاری در مدت تصدی مسئولیت این دانشکده، دکتر میرچراغی را به عنوان رئیس جدید دانشکده پزشکی معرفی و با اشاره به اهمیت تربیت پزشکانی متعهد و متخصص، بر لزوم بهره‌مندی از استادان متعهد و متخصص بومی، توسعه کیفی و کمی آموزش مجازی و استفاده بهینه از ظرفیت‌های آموزش در حیطه بالین تاکید کرد.