امروزجمعه, 29 دی 1396 17:04
ماه گذشته
بازدید کل

برگزاری یک برنامه پیاده‌روی ویژه بانوان شاغل در دانشگاه

در گرامیداشت هفته سلامت بانوان ایرانی(سبا)، یک برنامه پیاده‌روی ویژه بانوان شاغل در دانشگاه و خانم‌های کارکنان مرد دانشگاه در شهر کاخک برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، در این برنامه ورزشی که به همت شورای امور بانوان، کمیته‌های رفاه و ورزش و روابط عمومی دانشگاه برگزار شد، حدود 50 نفر از بانوان شاغل در دانشگاه و خانم‌های کارکنان مرد حضور داشتند.
شرکت‌کنندگان پس از زیارت امام‌زاده سلطان محمد عابد(ع)، مسیر این بقعه متبرکه تا مجموعه تفریحی پارک آبشار کاخک را پیاده پیمودند.
با توجه به اهمیت و شیوع کم‌تحرکی در جامعه زنان کشور و تاثیر آن بر همه ابعاد سلامت، موضوع فعالیت فیزیکی به عنوان محور اصلی انتخاب و هفته سلامت بانوان ایرانی در سال 96 با شعار «ورزش، نسخه رایگان سلامت زنان» نامگذاری شده است.
برنامه‌های گرامیداشت هفته سلامت بانوان ایرانی امسال از 24 تا 30 مهرماه با محوریت فعالیت فیزیکی مناسب، ضامن سلامت زنان در همه گروه‌های سنی از کودکان و جوانان تا میانسالان و سالمندان، مادران باردار، معلولین و بیماران، نقش فعالیت جسمانی در پیشگیری از ناباروری زنان، زنان پیشگام و الگوی مشارکت خانواده در ورزش همگانی، نقش ورزش در سلامت روانی و اجتماعی زنان، نقش تمرینات ورزشی در پیشگیری از بیماری‌های اسکلتی عضلانی، نقش ورزش در سلامت قلب و عروق، چاقی، فشارخون بالا و دیابت و نقش فعالیت فیزیکی در پیشگیری از انواع سرطان‌ها در زنان برگزار شد.