امروزجمعه, 23 آذر 1397 18:44

آئین تکریم و معارفه معاونین توسعه مدیریت و منابع، بهداشت و درمان و رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه برگزار شد

آئین تکریم و معارفه معاونین توسعه مدیریت و منابع، بهداشت و درمان و رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه با حضور اعضای هیئت رئیسه، مدیران و جمعی از کارکنان دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، در این مراسم دکتر احمدی رئیس دانشگاه و معاونین سابق و جدید در سخنانی به بیان فعالیت‌های انجام شده و اهداف و برنامه‌های پیش‌رو پرداختند.
دکتر عالمی معاون سابق بهداشت دانشگاه، از اجرای طرح تحول نظام سلامت به عنوان سومین انقلاب بهداشتی در کشور یاد کرد و گفت: ادغام خدمات در نظام شبکه بهداشت و درمانی در سال‌های 63 و 64 و اجرای طرح پزشک خانواده در سال‌های 82 تا 84 به ترتیب دو انقلاب بهداشتی کشور در نظام جمهوری اسلامی بود.
وی با بیان اینکه طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت در قالب 15 برنامه و ده پروژه پشتیبان اجرا شد، اظهار کرد: بهسازی و نوسازی مراکز سلامت جامعه و خانه‌های بهداشت از مهمترین بخش‌های این برنامه بود که خوشبختانه در حوزه ساخت و ساز توانستیم جزو دانشگاه‌های برتر کشور باشیم.
 دکتر عالمی از سرمایه انسانی به عنوان مهمترین سرمایه هر سازمانی یاد کرد و افزود: در حقیقت وقتی نیروی انسانی بکار گرفته می‌شود، تنها نیروی انسانی است و مسئولان می‌توانند آن‌ها را به سرمایه سازمانی تبدیل کنند.
وی افزود: هدف ما خدمت‌رسانی به مردم است و هر کدام اگر خدمات خود را به درستی انجام بدهد در واقع کار خدایی کرده است.
دکتر تجددی معاون سابق توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در این مراسم با قدردانی از همه مدیران و کارشناسانی که در مدت مسئولیت، وی را همراهی کردند، گفت: دستگاه دولتی افراد مختلف را بسته به نیاز و توانمندی خود استخدام می‌کند ولی متاسفانه افراد به جای اینکه مستخدم سیستم باشند معمولا از همان ابتدا، مطالبه‌گر می‌شوند.
وی، خود را مستخدم دانشگاه عنوان و اظهار کرد: مدیریت مشارکتی را سرلوحه کار خود در مدت تصدی مسئولیت در معاونت بهداشت و معاونت توسعه مدیریت و منابع قرار دادم و تنها به عنوان یک تسهیل‌گر حضور داشتم و زحمات اصلی را کارشناسان و مدیران حوزه‌ها انجام دادند که از همه آنها سپاسگزاری می‌کنم.
دکتر معصوم‌زاده معاون سابق درمان دانشگاه هم در سخنانی به اجرای طرح تحول نظام سلامت اشاره کرد و گفت: تکمیل، تجهیز و بهره‌برداری از بیمارستان علامه بهلول گنابادی مهمترین اقدام انجام شده در حوزه درمان دانشگاه بود که توانست بستر مناسبی برای ارائه خدمات درمانی به مردم منطقه فراهم کند.
وی، جذب متخصصین مورد نیاز و افزایش تعداد تخت‌های بیمارستانی در نظر گرفته شده برای دانشگاه در افق 1404 را از دیگر اقدامات مهم انجام شده در حوزه درمان برشمرد.