امروزپنج شنبه, 02 آذر 1396 22:16
2030
2098344

كارگاه آموزشي فعاليت فيزيكي با محوريت ورزش ايروبيك برگزار شد

به همت شوراي امور بانوان و گروه سلامت جمعیت، خانواده و مدارس معاونت بهداشت، كارگاه آموزشي فعاليت فيزيكي با محوريت ورزش ايروبيك ويژه بانوان شاغل در دانشگاه برگزار شد .

به گزارش وب‌دا، خانم روحاني كارشناس ارشد تربيت بدني که به عنوان مدرس این کارگاه آموزشی حضور داشت، گفت: کم‌تحرکی در جامعه زنان کشور 2 برابر مردان است و بي‌تحركي باعث اختلالات قلبي و عروقي، اسكلتي عضلاني، رواني، متابوليكي و ریوی، سرطان و .... مي‌شود.
وی از پیاده‌روی در سطح صاف به عنوان راحت‌ترین، در دسترس‌ترین و کم‌هزینه‌ترین فعالیت فیزیکی برای جلب سلامتی یاد کرد و افزود: لازم است روزانه ۳۰ دقیقه ورزش در ۵ تا ۷ روز هفته با شدت متوسط جهت حفظ سلامتی و پیشگیری از بیماری‌ها انجام شود.
وی ادامه داد: همیشه در ابتدای پیاده‌روی یا ورزش ۵دقیقه اول اصطلاحاً بدن را گرم کنید، یعنی حرکات ورزشی و سرعت قدم برداشتن باید به تدریج افزایش یابد تا قلب، ریه‌ها و عضلات به تدریج هماهنگی لازم را برای مصرف انرژی و اکسیژن بدست آورند. همچنین ۵ تا ۱۰ دقیقه قبل از اتمام ورزش نیز باید از شدت و سرعت ورزش کاسته شود تا دستگاه‌های بدن برای دفع مواد زاید تولید شده در عضلات فرصت کافی داشته باشند.
یادآور می‌شود، ستاد برگزاری هفته ملی «سلامت بانوان ایران»، با توجه به اهمیت و شیوع کم‌تحرکی در جامعه زنان کشور و تاثیر آن بر ابعاد سلامت، موضوع فعالیت فیزیکی را به عنوان محور اصلی برنامه‌های این هفته انتخاب کرده بود.