امروزپنج شنبه, 02 آذر 1396 22:16
2030
2098344

دکتر جواد باذلی به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشكي گناباد منصوب شد

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حکمی دکتر جواد باذلی را به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی گناباد منصوب کرد.Bazeli.Dr
به گزارش وبدا، متن این حکم به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر جواد باذلی
استادیار دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی گناباد

نظر به تعهد، تخصص و تجارب ارزنده جنابعالی، به موجب اين ابلاغ به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتی، درمانی گناباد منصوب مي شويد.
از جنابعالی انتظار دارم با استفاده از توان تخصصي و كارشناسي اعضاي هيأت علمي و كاركنان محترم دانشگاه و استفاده از ظرفيت منابع بالقوه ساير بخش هاي حوزه مأموريت خود و در چهارچوب اسناد بالادستی به ویژه سیاستهای کلی سلامت ابلاغی مقام معظم رهبری، قانون برنامه ششم توسعه و برنامه های ارائه شده توسط اینجانب در صحن مجلس شورای اسلامی اقدامات زير را انجام دهيد:
1. تشویق، ترغیب و توجه ویژه به اجرای برنامه تحول و نوآوری در آموزش پزشکی
2. تأمين، حفظ و ارتقاء سطح سلامت مردم به ويژه محرومين و نيازمندان
3. عملياتي نمودن برنامه ششم توسعه و برنامه سلامت دولت دوازدهم
4. اقدامات لازم در زمینه استمرار طرح تحول نظام سلامت
5. حمایت و تقویت پژوهش و نوآوری و تلاش برای جهت دهی به پژوهش و طرح های مهم تحقیقاتی که می تواند فرآیند محصولات و ارتقاء سلامت را تقویت نماید
6. ارتقاء برنامه هاي جاري حوزه هاي بهداشتي، درماني، فرهنگي و دانشجويي
7. صيانت از منابع انساني، فيزيكي و مالي
8. توسعه عدالت در سلامت در حوزه مأموريت خود
9. برنامه ریزی و اجرا برای رصد، مدیریت و مطالبه اصلاح مولفه های اجتماعی برای پیشگیری و کنترل تهدیدهای سلامت و اعمال رویکرد اجتماع¬محور سلامت از طریق توانمندسازی تشکل های مردم نهاد و توسعه، تقویت خیریه¬های سلامت
10. رعایت اعتدال، توانمندي و شايسته سالاري در انتصابات و تكريم اعضاي هيأت علمي و كاركنان حوزه سلامت
اميد است با اتكال به خداوند متعال و در جهت خدمت به ملت شریف ایران با حضور مستمر در بین مردم در انجام شایسته وظایف با رعایت اصول قانونمداری، اعتدال گرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید موفق باشید.
گفتنی است وزیر بهداشت همچنین در پیامی از تلاشها و خدمات دکتر رضا احمدی در مدت تصدی ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد قدردانی کرد.

متن این پیام به شرح زیر است:
جناب آقای دکتر رضا احمدی
خدمتگزاری در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران فرصتی مغتنم و نعمتی بزرگ است که خداوند متعال به بندگان برگزيده خویش عطا میفرماید. لذا بدينوسيله از خدمات ارزشمند و تلاش مستمر و شایسته شما در مدت تصدي مسئوليت ریاست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی گناباد صمیمانه تشکر و قدردانی مينمایم.

اميد است همواره به عنوان يكي از نيروهاي ارزشمند در نظام سلامت موفق و پيروز باشيد.