امروزپنج شنبه, 02 آذر 1396 22:16
بازدید کل
2030
2098344

ورزش، مهمترین کلید سلامتی بانوان است.

مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان گفت: انجام منظم و اصولی ورزش مهمترین کلید سلامتی همه اقشار بویژه بانوان است.banovan
به گزارش وبدا، رقیه قنبری با اشاره به برنامه های انجام شده در هفته سلامت بانوان ایرانی گفت: بر اساس شعار امسال این هفته که " ورزش نسخه رایگان سلامت بانوان " اعلام شده بود، محوریت فعالیت ها با توجه به موضوع ورزش برنامه ریزی و اجرا شد.
وی اظهار داشت: کم بودن تحرک روزانه و فعالیت های فیزیکی، اضافه وزن و چاقی و مصرف قلیان و مواد دخانی از مهمترین عوامل خطری است که در صورت عدم مراقبت و آموزش، می تواند آینده سلامت زنان کشور را تحت تاثیر قرار دهد.
قنبری افزود: شوراي امور بانوان و معاونت بهداشت با همکاری دیگر واحدهای دانشگاه و شبکه بهداشت و درمان بجستان علاوه بر برنامه هاي ورزش محور از قبيل کمپین های آموزشی و مسابقات ورزشی، 11 برنامه پیاده روی گروهی بانوان در شهرها و روستاهای تحت پوشش و اختصاص سیانس اختصاصی استخر شنا برای بانوان؛  جلسات آموزشي مختلفی در مورد سرطان هاي شايع بانوان و ارزيابي سلامت كاركنان زن در چند اداره و مدرسه شهرستان های گناباد و بجستان را نیز در طول هفته سلامت بانوان ایرانی برگزار نمود.
مشاور ریاست دانشگاه در امور بانوان در پایان با تشکر از همکاری مجموعه های مختلف دانشگاه در برگزاری هفته سلامت بانوان اظهار داشت: از یاد نبریم که زنان محور خانواده هستند و علاوه بر نقش های مهم در خانواده، الگوی اصلی آموزش و ترویج شیوه زندگی سالم به نسل بعدی و از عوامل اثر گزار در پیشرفت جامعه هستند و به همین خاطر باید به سلامت آنان توجه ویژه ای داشت.