امروزپنج شنبه, 02 آذر 1396 22:16
بازدید کل
2030
2098344

یکی از جایگاه های مهم خدمت رسانی در کشور دانشگاه علوم پزشکی است.

امام جمعه گناباد و مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در مراسم تکریم و معارفه رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با اشاره به کلامی از حضرت علی (ع) در خصوص ارزش حکومت گفت: حضرت علی (ع) حکومت بر مردم را از کفش کهنه ای بی ارزش تر می دانست مگر آنکه بتواند بر اساس آن حقی را بر پا دارد یا باطلی را از میان بردارد.Emam
حجت الاسلام صادقی نسب افزود: یکی از مصادیق مهم حق، خدمت به بندگان خدا و نظام اسلامی است که از بافضیلت ترین کارهای نیک است.
وی گفت: پیامبر گرامی اسلام نیز در حدیثی اشاره کرده اند که بهترین مردم، سودمندترین آن ها برای مردم است و بر همین اساس خدمت به مردم از جایگاه بالایی برخوردار است.
امام جمعه گناباد اظهار داشت: خدمت در ابعاد مختلفی همچون اقتصادی، فرهنگی، عمرانی، سیاسی، درمانی، پژوهشی، امنیتی و ... امکان تحقق دارد و یکی از جایگاه های مهم خدمت رسانی در کشور دانشگاه علوم پزشکی است.
وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی گناباد هم یکی از افتخارات این شهرستان است که خدمات گسترده ای را در ابعاد آموزش، بهداشت و درمان ارائه نموده است که لازم می دانم از همه خدمتگزاران این عرصه بویژه روسای قدیم دانشگاه قدردانی نمایم.
حجت الاسلام صادقی نسب اظهار داشت: دکتر احمدی هم در مدت تصدی مسئولیت ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد در عرصه های آموزشی، عمرانی و درمانی توفیقات خوبی به دست آورده اند و در عرصه فرهنگی نیز حمایت های ارزنده ای داشته اند که منجر به کسب رتبه دوم کشور در جشنواره فرهنگی و هنری وزارت بهداشت شد که برای همه این تلاش ها از ایشان قدردانی می نمایم.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری د ر دانشگاه سپس ضمن تبریک به دکتر باذلی، و آرزوی موفقیت برای ایشان، اقدام دکتر باذلی که اولین ساعت کاری در مسئولیت جدید را از مزار شهدای گمنام دانشگاه آغاز کرده بودند، کاری پسندیده برشمرد و گفت: امیدوارم در ادامه مسیر هم در خط شهدا و ولایت باشید و دعای مردم هم بدرقه راه تان باشد.
وی در پایان از معاون حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت خواست تا علاوه بر پیگیری پرداخت معوقات، از کسانی که در این منطقه محروم خدمت می کنند حمایت بیشتری انجام شود.