امروزپنج شنبه, 02 آذر 1396 22:16
2030
2098344

خدمات دانشگاه علوم پزشکی گناباد، ارزشمند و قابل افتخار است

Farmandarفرماندار گناباد با اشاره به نقش تاثیرگذار دانشگاه علوم پزشکی در معادلات فرهنگی و دانشگاهی، گفت: خدمات دانشگاه علوم پزشکی گناباد، ارزشمند و قابل افتخار است.
به گزارش وب‌دا، دکتر محمدعلی نبی‌پور، فرماندار گناباد در آیین تکریم و معارفه رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: این دانشگاه با توجه به اینکه اولین واحد آموزش عالی در منطقه بوده است توانسته در معادلات فرهنگی دانشگاهی منطقه بسیار تاثیرگذار باشد و خدمات بسیار ارزشمندی ارائه دهد که باعث افتخار است.
وی اظهار کرد: به رغم وجود دانشگاه‌های بزرگ و باقدمت بالا در شهرستان گناباد که اقدامات و کارهای خوبی هم انجام داده‌اند، مجموعه دانشگاه علوم پزشکی گناباد یک مجموعه شاخص و آبرومند در این منطقه است.
فرماندار گناباد با بیان اینکه خدمات خوبی توسط دانشگاه علوم پزشکی به مردم منطقه در شعاع صد کیلومتری ارائه شده است، تصریح کرد: از اساتید، کادر درمانی و مجموعه کارکنان دانشگاه در حوزه‌های مختلف که برای ارائه خدمات بیشتر و بهتر به مردم منطقه تلاش می‌کنند، قدردانی می‌نمایم.
دکتر نبی‌پور ادامه داد: در طی سال‌های اخیر و بویژه با روی کارآمدن دولت تدبیر و امید، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی محوریتی در سیاست‌های دولت پیدا کرد و اگر بودجه‌ای که دولت به دانشگاه‌های علوم پزشکی و حوزه بهداشت و درمان پرداخت کرده است، نگاهی بیندازیم متوجه می‌شویم که میدان‌داری در حوزه خدمات‌رسانی از مهمترین بحث‌ها و هدف‌گذاری صحیح دولت تدبیر و امید است.
طرح تحول نظام سلامت یک طرح بنیادین در سطح کشور بود
وی خاطرنشان کرد: طرح تحول نظام سلامت یک طرح بنیادین در سطح کشور بود که توانست در حوزه‌های مختلف عمرانی، خدمات‌رسانی، کاهش هزینه های بهداشتی درمانی و ... تحولات خوبی ایجاد کند.
فرماندار گناباد با اشاره به بسته‌های مختلف طرح تحول نظام سلامت، ابراز کرد: با تمام انتقادات و ایرادات مطرح شده، مقام عالی وزارت بهداشت، آن را افتخار دولت می‌داند و بر استمرار آن تاکید دارد و دانشگاه علوم پزشکی گناباد به عنوان بخشی از این پازل، ماموریت جدی در این حوزه دارد.
برای تامین بودجه‌های مورد نیاز طرح تحول نظام سلامت باید فکری اساسی کرد
دکتر نبی‌پور، ادامه اجرای طرح تحول نظام سلامت را از چالش‌های پیش‌رو عنوان و ابراز کرد: دانشگاه علوم پزشکی گناباد همچون سایر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با چالش‌های جدی در حوزه درمان و اجرای این طرح روبرو است و باید برای تامین بودجه‌های مورد نیاز آن فکری اساسی کرد که این وظیفه مجلس و دولت است.
وی، با اشاره به بیمارستان علامه بهلول گنابادی تاکید کرد: توقع مردم با مشاهده سازه شکیل و مجوعه‌های جدید و متنوع این بیمارستان، بالاتر رفته که باید ضمن تکمیل کادر نیروی انسانی مورد نیاز، منابع مالی لازم برای جذب و ماندگاری پزشکان متخصص و تجهیزات لازم توسط وزارت بهداشت فراهم شود.
تاکید بر تلاش در جهت افزایش ماندگاری سرمایه انسانی
فرماندار گناباد، عدم ماندگاری اساتید و متخصصان را چالش عمده دیگری عنوان و تصریح کرد: باید با تکریم و حمایت لازم، زمینه افزایش ماندگاری اساتید و متخصصان را فراهم کنیم.
دکتر نبی‌پور با تاکید بر اینکه دانشگاه به وجود استاد و دانشجو سربلند است، گفت: با توجه به محرومیت‌ها و محدودیتهای مضاعفی که در مناطق محروم به نسبت شهرهای بزرگ وجود دارد، باید در راستای افزایش ماندگاری سرمایه انسانی باارزش تلاش کنیم.
وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی گناباد از نظر ساختاری و فیزیکی به بلوغ کافی رسیده است، اظهار کرد: باید نقش دانشگاه را در معادلات سیاسی، فرهنگی و اجتماعی به خوبی تعیین کنیم.
دانشگاه صرفا کارخانه مدرک سازی نیست
دکتر نبی‌پور ادامه داد: دانشگاه صرفا کارخانه مدرک سازی نیست بلکه باید به دانشجویان بها بدهیم و فضا را برای آن‌ها باز کنیم تا در کنار تحصیلات علمی خود، در معادلات اجتماعی، فرهنگی و سیاسی نقش خود را ایفا کنند.
فرماندار گناباد با اشاره به کسب رتبه دوم فرهنگی توسط دانشگاه علوم پزشکی گناباد در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، ابراز کرد: این نتیجه دستاورد بزرگی برای این دانشگاه و ثمره انجام کارهای خوب فرهنگی است و می‌توان از همین ظرفیت مناسب برای سایر حوزه‌های سیاسی، اجتماعی و فرهنگی بهره بگیریم.
توجه به کیفی‌سازی؛ مهمترین اولویت کنونی دانشگاه علوم پزشکی گناباد
دکتر نبی‌پور، توجه به کیفی‌سازی را مهمترین اولویت کنونی دانشگاه علوم پزشکی گناباد عنوان کرد و افزود: اکنون که فضای فیزیکی به خوبی گسترش یافته و ساختار تشکیلاتی مناسب فراهم شده است باید در جهت افزایش کیفیت خدمات‌رسانی و ارتقاء تولیدات علمی گام برداشته شود.
وی افزود: با توجه به ساختار مناسب دانشگاه علوم پزشکی گناباد، وضعیت خوبی در این دانشگاه وجود دارد و اقدامات خوب و ارزشمندی مثل گسترش آموزش مجازی انجام شده است.
فرماندار گناباد، گسترش ارتباط دانشگاه و جامعه، استفاده از ظرفیت همه نخبگان و تقویت ارتباط این دانشگاه با سایر دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی را در ارتقاء کیفیت موثر دانست و تصریح کرد: این مهم زمانی تحقق می‌یابد که رابطه مدیریت و بدنه عوض شود.
دکتر نبی‌پور، همراهی و هم‌افزایی همه مسئولان شهرستان در جهت توسعه و پیشرفت را یکی از نقاط مثبت گناباد بیان کرد و گفت: اگر همگی خادمان صدیقی باشیم، روز به روز هم توسعه شهرستان و هم توسعه دانشگاه و همه مراتب مختلف بهتر و عمیق‌تر خواهد شد و باعث افزایش اعتماد و علاقه‌مندی مردم به سیتم و نظام می‌شود.
وی تاکید کرد: مردم در طی چهار دهه از انقلاب اسلامی،حمایت‌های لازم را داشتند و وظیفه ما است که برای خدمت رسانی بهتر به مردم شریف منطقه کمک و حمایت کنیم.
وی، مدیریت مشارکتی را نیاز امروز مدیریت بیان کرد و افزود: قطعا استفاده از جمیع عقول باعث رشد و موفقیت بیشتر می‌شود.
فرماندار گناباد در ابتدای سخنان خود ضمن قدردانی از خدمات دکتر احمدی و همکاران وی در مدت تصدی مسئولت ریاست دانشگاه، از روسای قبلی دانشگاه و همچنین دکتر مهدیزاده به عنوان پایه‌گذار اصلی دانشگاه تشکر کرد.takrim-moarefe