امروزجمعه, 23 آذر 1397 18:46

گزارشگر تلاش‌های همکارانم در دانشگاه علوم پزشکی گناباد هستم

Dr-ahmadi-takrimرئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: در این مراسم، گزارشگر تلاش‌ها و خدمات ارائه شده توسط همکارانم در دانشگاه هستم.
به گزارش وبدا، دکتر رضا احمدی ضمن قدردانی از دکتر مهدیزاده، دکتر قهرمانی، مرحوم دکتر سالاری و دکتر مسلم که از ابتدای تاسیس دانشگاه تا کنون منشاء خدمت بودند، اظهار کرد: خدا را بخاطر توفیق خدمت‌گزاری که نصیبم شد، شکرگذارم و از همه کسانی که باعث اعتلای دانشگاه شدند، سپاسگزاری می‌نمایم.
وی از دکتر باذلی به عنوان یکی از مدیران موفق دانشگاه یاد کرد و افزود: من در این جلسه فقط گزارشگر تلاش‌ها و خدمات ارائه شده توسط همکارانم در دانشگاه علوم پزشکی گناباد هستم.
دکتر احمدی اخذ تاپ چارت دانشگاه با هفت معاونت مستقل را یکی از مهم‌ترین دستاوردهای این دوره بیان و اظهار کرد: استخدام حدود 320 نفر به صورت مستقیم از اقدامات دانشگاه در این مدت بود و علاوه بر آن، بطور متوسط 200 تا 400 نفر در اجرای پروژه‌های عمرانی دانشگاه مشغول کار بودند.
وی با اشاره به اینکه بیمارستان علامه بهلول گنابادی به همت مجموعه دانشگاه زودتر از پیش‌بینی‌ کارشناسان وزارت به بهره‌برداری رسید، گفت: این بیمارستان آموزشی، پژوهشی و درمانی با 320 تخت و صرف مبلغ 80 میلیارد تومان افتتاح شد.
دکتر احمدی تصریح کرد: این بیمارستان با هشت میلیارد تومان بدهی افتتاح شد که شش میلیارد و 250 میلیون تومان آن در قالب اوراق مشارکت به دانشگاه ابلاغ شده است.
وی با اشاره به جذب 32 میلیارد تومان اعتبار ابلاغی علاوه بر اعتبارات جاری و عمرانی، تصریح کرد: خوشبختانه دانشگاه در دو سال متوالی توانسته است در گزارش حسابرس، رتبه مقبول را کسب کند.
دکتر احمدی با اشاره به پروژه‌های عمرانی در دست اقدام، عنوان کرد: دانشکده پزشکی و پیراپزشکی با 99 درصد پیشرفت فیزیکی از مهرماه امسال مورد استفاده دانشجویان قرار گرفته است و عملیات اجرایی کلینیک ویژه با 97 درصد و مرکز غربالگری سرطان با  85 درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجرا است.
وی از طرح تحول نظام سلامت به عنوان کلیدی‌ترین طرح در حوزه درمان یاد کرد و افزود: در قالب بسته‌های مختلف این طرح، 30 میلیارد تومان در دانشگاه هزینه شده است.
دکتر احمدی با اشاره به بهسازی هشت هزار مترمربع از خانه‌های بهداشت و مراکز سلامت جامعه در راستای طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت، خاطرنشان کرد: از سال گذشته اجرای 31پروژه در حوزه بهداشت آغاز شد که هشت پروژه افتتاح شده و بقیه با 75 درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجرا است.
وی، کسب رتبه دوم جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت توسط دانشگاه را از دستاوردهای کسب شده در حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی بیان و اظهار کرد: برگزاری اردوهای جهادی، فراهم شدن فضاهای ورزشی مناسب، اسکان صددرصدی دانشجویان در خوابگاه و کسب مقام‌های مختلف فرهنگی و ورزشی از جمله موفقیت‌های بدست آمده در این حوزه است.
رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی گناباد در پایان از وزیر، معاونین و کارشناسان ستادی وزارت، اعضای هیئت امناء، مسئولین شهرستان‌های گناباد و بجستان و معاونین، مدیران و کارکنان دانشگاه قدردانی کرد.