امروزجمعه, 29 تیر 1397 05:49

پیام تبریک سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گناباد به مناسبت هفته بسیج

Dr-bazeli-100دکتر جواد باذلی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گناباد، در پیامی ضمن تبریک هفته بسیج، از تلاش‌های بسیجیان قدردانی کرد. متن پیام به این شرح است:

بسمه تعالی

من همواره به خلوص و صفای بسیجیان غبطه می‌خورم و از خدا می‌خواهم تا با بسیجیانم محشور گرداند، چرا که در این دنیا افتخارم این است که خود بسیجی‌ام. امام خمینی (ره)

بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی (ره) با پایه گذاری بسیج، به عنوان یکی از مردمی‌ترین نهادهای ارزشی برخاسته از بطن جامعه در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، فرهنگی ارزشمند و تفکری ناب و سازنده را در عرصه‌های مختلف کشور جاری نمود.
بسیج با تکیه بر اصل ولایت مداری، احساس مسئولیت و تعهد در برابر انقلاب اسلامی، و با ایمان و از خودگذشتگی، فصلی جدید و پرافتخار را در تاریخ این مرز و بوم رقم زد که همواره در مقاطع حساس تاریخی، به عنوان مظهری از اتحاد و انسجام ملی برای کشور افتخار آفریدند که نمونه آن را می توان در رشادت‌های این عزیزان در طول هشت سال جنگ تحمیلی و پس از آن در عرصه‌های مختلف علمی، سازندگی، درمانی، و دفاع از ارزش‌های والای انقلاب اسلامی به خوبی مشاهده کرد.
فرصت را مغتنم می‌شمارم تا هفته بسیج و سالروز تاسیس این نهاد مقدس را همه مردم ایران، بسیجیان سرافراز میهن و بویژه بسیجیان عزیز دانشگاه علوم پزشکی گناباد تبریک عرض نمایم و برای بسیجیان دریادل، توفیق تداوم حضور در این مسیر پرافتخار را در پرتو منویات مقام معظم رهبری مسئلت نمایم.

دکتر جواد باذلی
                                                                                          سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گناباد