امروزجمعه, 29 دی 1396 17:04
ماه گذشته
بازدید کل

برگزاری همایش کویرنوردی به مناسبت هفته دیابت

همزمان با اولین جمعه آذرماه و به همت شورای امور بانوان دانشگاه، یک برنامه کویرنوردی در کویر اطراف روستای روشناوند برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، در گرامیداشت هفته دیابت که امسال با شعار «دیابت و زنان؛ حق ما داشتن آینده‌ای سالم » برگزار شد، افزون بر 200 نفر از کارکنان دانشگاه علوم پزشکی و خانواده‌های آنها باحضور در کویر اطراف روستای روشناوند و کویرنوردی، این هفته را گرامی داشتند.
در این برنامه که به همت شورای امور بانوان، معاونت بهداشت و کمیته رفاه دانشگاه و با هدف حساس‌سازی و اطلاع‌رسانی جامعه در خصوص اهمیت سلامت زنان برگزار شد، شرکت‌کنندگان پس از پیاده‌روی، بخش‌هایی از کویر منطقه را پیمودند.
برپایی ایستگاه سلامت و تن‌سنجی، برگزاری مسابقات والیبال ویژه آقایان و طناب‌کشی و دارت ویژه خانم‌ها و فرزندان کارکنان از جمله برنامه‌های دیگر برگزار شده در حاشیه این همایش کویرنوردی بود.
یادآور می‌شود، طی بررسی‌های به عمل آمده اثبات شده است که زنان از کمترین میزان فعالیت جسمانی بهره‌مند می‌شوند، در حالی که وضعیت سلامت زنان به عنوان اولین مراقبین سلامت خانواده و جامعه تاثیر مهمی بر سلامت کودکان، خانواده، جامعه و محیط زیست دارد.