امروزجمعه, 23 آذر 1397 18:47

بازدید سرپرست دانشگاه از روند ارائه خدمات بهداشتی رایگان به مناسبت هفته بسیج

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گناباد از روند ارائه خدمات بهداشتی رایگان که توسط بسیج جامعه پزشکی و همزمان با هفته بسیج در سطح روستاهای شهرستان گناباد در حال اجرا است، بازدید کرد.

به گزارش وب‌دا، همزمان با هفته بسیج، به همت بسیج جامعه پزشکی و با همکاری ناحیه مقاومت بسیج شهرستان گناباد، برنامه‌های ویزیت عمومی، معاینات مامایی و تحویل داروی رایگان در روستاهای اروک و کلاته کلوخ اجرا شد.
دکتر باذلی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گناباد به همراه سرهنگ ابراهیم‌زاده فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان گناباد، معاون بهداشت، مدیر حراست و مدیر روابط عمومی دانشگاه با حضور در این مناطق محروم و عرض خداقوت به دست‌اندرکاران، از نزدیک در جریان وضعیت ارائه خدمات به روستائیان قرار گرفت.
دکتر باذلی با تبریک هفته بسیج، بر لزوم ارائه خدمات مطلوب و باکیفیت به روستائیان تاکید کرد.