امروزجمعه, 29 دی 1396 17:04
ماه گذشته
بازدید کل

بازدید سرپرست دانشگاه از روند ارائه خدمات بهداشتی رایگان به مناسبت هفته بسیج

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گناباد از روند ارائه خدمات بهداشتی رایگان که توسط بسیج جامعه پزشکی و همزمان با هفته بسیج در سطح روستاهای شهرستان گناباد در حال اجرا است، بازدید کرد.

به گزارش وب‌دا، همزمان با هفته بسیج، به همت بسیج جامعه پزشکی و با همکاری ناحیه مقاومت بسیج شهرستان گناباد، برنامه‌های ویزیت عمومی، معاینات مامایی و تحویل داروی رایگان در روستاهای اروک و کلاته کلوخ اجرا شد.
دکتر باذلی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گناباد به همراه سرهنگ ابراهیم‌زاده فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان گناباد، معاون بهداشت، مدیر حراست و مدیر روابط عمومی دانشگاه با حضور در این مناطق محروم و عرض خداقوت به دست‌اندرکاران، از نزدیک در جریان وضعیت ارائه خدمات به روستائیان قرار گرفت.
دکتر باذلی با تبریک هفته بسیج، بر لزوم ارائه خدمات مطلوب و باکیفیت به روستائیان تاکید کرد.