امروزدوشنبه, 20 آذر 1396 03:43
ماه گذشته
بازدید کل

شورای هم‌اندیشی استادان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی برگزار شد

شورای هم‌اندیشی استادان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی با حضور امام جمعه، فرماندار و جمعی از روسا و اساتید دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی شهرستان گناباد در محل سالن اجلاس دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.hamandishi
به گزارش وب‌دا، حجت‌الاسلام حسن صادقی‌نسب امام جمعه و رئیس شورای هم اندیشی اساتید دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی شهرستان گناباد در این جلسه به نتایج تعامل و همکاری دانشگاه‌ها در سال‌های گذشته اشاره و اظهار کرد: برای رسیدن به نتایج مطلوب و دستاوردهای بیشتر در حوزه دانشگاه‌ها باید همکاری و هم‌افزایی در بین مسئولین و اساتید دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی بیشتر شود.
وی با تاکید بر توجه جدی به مسائل مذهبی و تربیتی دانشجویان، گفت: تربیت نیروهای خلاق، توانمند، متخصص، متعهد و خدمت‌گزار در دانشگاه‌ها موجب سرافرازی آنها می‌شود.
حجت‌الاسلام صادقی‌نسب با اشاره به تهاجم فرهنگی گسترده دشمن، غفلت و بی توجهی در تربیت نسل جوان را موجب به انحطاط کشیده شدن آنها دانست و تصریح کرد: باید خانواده‌ها هم با احساس مسئولیت بیشتر، توجه و اهتمام جدی‌تری به تربیت نسل جوان داشته باشند.
وی با تاکید بر نقش‌آفرینی بیشتر دانشگاه‌ها در پژوهش و تولید علم، افزود: در حوزه تعامل دانشگاه و صنعت اقداماتی انجام شده است که باید تقویت شود.
دکتر محمدعلی نبی‌پور، فرماندار گناباد هم در این نشست گفت: افتخار ما در شهرستان گناباد، دانشجو بودن 25درصد جمعیت شهری است ولی متاسفانه به این میزان نقش پررنگی در معادلات شهرستان ندارند.
وی با تاکید بر لزوم پررنگ‌تر شدن نقش دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی در سطح جامعه، افزود: فرصت دوران دانشجویی زمان طلایی است که باید با برنامه‌ریزی مناسب، تلاش شود تا دانشجویان غیر از گرفتن مدرک، مهارت‌ها و توانمندی‌های مختلفی را فرابگیرند.
فرماندار گناباد، فعالیت‌های فرهنگی و هنری را یکی از بسترهای مناسب برای حضور دانشجویان دانست و تاکید کرد: باید کاری کنیم که دانشجویان از لاک آموزشی صرف خارج شوند و نقش‌های مثبتی را در حوزه‌ها و زمینه‌های مختلف ایفا کنند.
یادآور می‌شود، در ادامه این جلسه روسا و اساتید دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی، نظرات و پیشنهادات خود را در زمینه‌های مختلف ارائه کردند.