امروزدوشنبه, 20 آذر 1396 03:42
ماه گذشته
بازدید کل

شورای هم‌اندیشی استادان، بستری برای تعامل بهتر و بیشتر دانشگاه‌ها است

Dr-Bazeli-hamandishiسرپرست دانشگاه علوم پزشکی گناباد در جلسه شورای هم‌اندیشی استادان، از این شورا به عنوان بستری برای تعامل بهتر و بیشتر دانشگاه‌ها یاد کرد.
به گزارش وب‌دا، دکتر جواد باذلی در جلسه شورای هم‌اندیشی روسا و استادان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی شهرستان گناباد به نسبت بالای تعداد دانشجو به جمعیت در شهرستان گناباد اشاره و اظهار کرد: این تعداد بالای دانشجو از فرهنگ‌های مختلف موجب بروز اختلاط فرهنگی می‌شود و از این‌رو ضروری است تا برنامه‌ریزی منسجم و هماهنگ در راستای اجرای برنامه‌های فرهنگی در دانشگاه‌ها صورت گیرد.
وی با تاکید بر استفاده از خرد جمعی در برنامه‌های مختلف، ابراز کرد: شورای هم‌اندیشی استادان می‌تواند بستر مناسبی برای بهره‌مندی هرچه بیشتر از ظرفیت همه اساتید دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی باشد.
سرپرست دانشگاه، ايجاد تعامل در سطح اساتید و اعضای هيات علمي دانشگاه‌ها را از اهداف این شورا بیان و ابراز کرد: این شورا فضای مناسبی برای تجمیع سلایق مختلف در نهادهای گوناگون است.
دکتر باذلی با تاکید بر اینکه دانشگاه علوم پزشکی گناباد به عنوان عضوی از جامعه علمی و فرهنگی شهرستان آماده تعامل و همکاری با سایر دانشگاه‌ها، دستگاه‌ها و نهادهای اجرایی است، گفت: برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی و جلسات مختلف آموزشی در بدو، حین و طول تحصیل برای دانشجویان از جمله برنامه‌هایی است که به همت دفتر نهاد رهبری و معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه برگزار می‌شود.
وی ضمن اعلام آمادگی دانشگاه علوم پزشکی گناباد برای گسترش همکاری‌ها با همه مراکز آموزش عالی، بر استفاده از همه ظرفیت‌ها برای تقویت تعامل دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی تاکید کرد.