امروزدوشنبه, 20 آذر 1396 03:43
ماه گذشته
بازدید کل

مراسم تکریم و معارفه رئیس جدید سازمان اورژانس 115 گناباد برگزار شد

مراسم تکریم و معارفه رئیس جدید سازمان اورژانس 115 گناباد با حضور فرماندار و رئیس ستاد بحران شهرستان برگزار شد.t-115
به گزارش وب‌دا، دکتر باذلی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و رئیس سابق سازمان اورژانس 115 گناباد که حدود یک دهه مسئولیت مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه را عهده‌دار بوده است، در این مراسم به بیان بخشی از فعالیت‌های انجام شده در این مرکز پرداخت و گفت: در این مدت زیرساخت‌های خوبی فراهم شده است و در بخش‌های مختلف ساخت و راه‌اندازی پایگاه‌های اورژانس، تکمیل نیروی انسانی مورد نیاز، خرید آمبولانس‌های جدید و جایگزینی همه آمبولانس‌های فرسوده، اضافه شدن اتوبوس آمبولانس، خرید تجهیزات موردنیاز مرکز و پایگاه‌های اورژانس و ... فعالیت‌های خوب و چشمگیری صورت گرفته است.
وی با قدردانی از خدمات نیروهای اورژانس115، اظهار کرد: برای کسانی که در این حوزه کار می‌کنند، روز تعطیل و ساعات استراحت خاصی وجود ندارد و در همه ساعات شبانه‌روز و در ایام مختلف مشغول ارائه خدمت به هموطنان هستند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی با اشاره به بخشی از آیه 32 سوره مائده:«... وَمَنْ أَحْيَاهَا فَكَأَنَّمَا أَحْيَا النَّاسَ جَمِيعًا..، و هر کس، انسانی را از مرگ رهایی بخشد، چنان است که گویی همه مردم را زنده کرده است...»، افزود: فعالیت نیروهای اورژانس 115 مصداق بارز این آیه شریفه قرآن است.
دکتر باذلی تاکید کرد: اورژانس 115 در راستای حفظ آرامش و امنیت روحی مردم و کمک به مصدومان در لحظات طلایی نجات جانشان اقدام می‌کند.
دکتر امین زمانی سرپرست اورژانس 115 گناباد هم در این مراسم از اورژانس به عنوان پیشانی ارائه خدمات یاد کرد و افزود: شناخت کامل و دیدگاه مثبت دکتر باذلی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و دکتر نبی‌پور فرماندار گناباد به اورژانس و مدیریت بحران قطعا نقش موثری در ارتقاء جایگاه و روند رو به رشد اورژانس خواهد داشت.
وی با بیان اینکه سعی در تدوین و اجرای برنامه‌های آموزشی بیشتر برای به روز نگه داشتن وضعیت  مطلوب ارائه خدمات داریم، اظهار امیدواری کرد که اورژانس 115 برنامه‌های مناسب، منظم و رو به توسعه‌ای را داشته باشد.
دکتر زمانی در ابتدای سخنان خود از یک دهه خدمات ارزشمند و موثر دکتر باذلی که موجب ارتقاء کمی و کیفی اورژانس 115 گناباد شده است، قدردانی کرد.
قرائت دلنوشته پرسنل اورژانس خطاب به دکتر باذلی و اهدا حکم مسئولیت دکتر زمانی از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.
t-115-1