امروزدوشنبه, 20 آذر 1396 03:43
ماه گذشته
بازدید کل

ورزشکاران دانشگاه علوم پزشکی، سفیران این دانشگاه هستند

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گناباد در جمع کاروان ورزشی اعزامی به دومین المپیاد ورزشی کارکنان علوم پزشکی سراسر کشور، خطاب به آنها گفت: شما ورزشکاران سفیران دانشگاه علوم پزشکی گناباد در مسابقات ورزشی هستید.

به گزارش وب‌دا، دکتر جواد باذلی با تاکید بر اینکه ورزش تنها پرورش جسم‌ نیست، اظهار کرد: ورزش در کنار فعالیت بدنی، پرورش اخلاق و اعتماد به نفس است و امیدوارم همکاران دانشگاه در این مسابقات به عنوان نماینده دانشگاه علوم‌ پزشکی گناباد از هر نظر الگو باشند.
وی ضمن تقدیر از زحمات دکتر متقی در حوزه ورزش دانشگاه افزود : با توجه به بضاعت موجود، همه حمایت‌های لازم از این کاروان بعمل آمده است تا کارکنان ورزشکار با روحیه‌ای بهتر در این مسابقات شرکت کنند.
در ادامه این جلسه، دکتر محمودرضا متقی مدیر تربیت بدنی دانشگاه و سرپرست کاروان ورزشی اعزامی به المپیاد کارکنان علوم پزشکی با قدردانی از حمایت‌های دکتر باذلی، ریاست دانشگاه و دکتر عجم، معاون توسعه مدیریت و منابع در خصوص اعزام تیم‌ها، گفت: در دومین المپیاد ورزشی کارکنان علوم پزشکی کشور که از 11 تا 23 آذرماه در خزرآباد ساری برگزار می‌شود، 35 نفر ورزشکار، مربی و سرپرست در چهار رشته ورزشی فوتسال، والیبال، تنیس روی میز و دارت از دانشگاه علوم پزشکی گناباد حضور دارند.
وی خاطرنشان کرد: ورزشکاران برای شرکت دراین مسابقات تمرینات خوب و مناسبی را پشت سر گذاشتند و باتوجه به سطح کیفی بالای این مسابقات، امیدواریم ضمن کسب نتایج بهتر نسبت به دوره قبلی بتوانیم نماینده‌ای شایسته برای دانشگاه علوم پزشکی گناباد در این المپیاد  باشیم.