امروزدوشنبه, 20 آذر 1396 03:47
ماه گذشته
بازدید کل

سرپرست دانشگاه بر ضرورت استفاده از همه ظرفیت‌ها تاکید کرد

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گناباد در جلسه معارفه سرپرست جدید معاونت آموزشی، بر ضرورت استفاده از همه ظرفیت‌های دانشگاه تاکید کرد.

به گزارش وب‌دا، دکتر جواد باذلی در مراسم معارفه دکتر کیان‌مهر به عنوان سرپرست جدید معاونت آموزشی با قدردانی از دکتر اسماعیلی در مدت تصدی این مسئولیت، به اهمیت مسأله آموزش به عنوان یکی از مهمترین محورهای فعالیت دانشگاه‌های علوم پزشکی اشاره کرد و گفت: باید از همه ظرفیت‌های نیروی انسانی و بستر‌های موجود برای توسعه‌ کمی و کیفی دانشگاه بهره گرفت.
وی، فرصت خدمت‌گذاری به مردم را یک موقعیت ارزشمند و قابل افتخار دانست و ابراز امیدواری کرد که مجموعه مدیران و پرسنل دانشگاه از این فرصت در جهت ارتقاء بیشتر دانشگاه و ارائه خدمات مطلوب‌تر به مردم منطقه به خوبی استفاده نمایند.
دکتر باذلی از همه اعضای هیئت علمی، اساتید، مدیران و کارکنان دانشگاه در بخش‌های مختلف خواست تا با تعامل و همکاری بیشتر از همه توان خود در جهت پیشبرد اهداف دانشگاه در راستای تحقق سیاست‌های کلان نظام و اسناد بالادستی بهره گیرند.
حجت‌الاسلام صادقی‌نسب، امام جمعه و مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه هم در این جلسه ضمن قدردانی از تلاش‌ها و فعالیت‌های انجام شده توسط دکتر اسماعیلی در مدت تصدی مسئولیت معاونت آموزشی دانشگاه، اظهار امیدواری کرد که روند توسعه دانشگاه با همکاری و تعامل و استفاده از همه نیروهای توانمند، استمرار یابد و تقویت شود.
یادآور می‌شود، در پایان این جلسه، ابلاغ دکتر کیان‌مهر به عنوان سرپرست جدید معاونت آموزشی از سوی دکتر باذلی سرپرست دانشگاه تقدیم وی شد.