امروزدوشنبه, 20 آذر 1396 03:47
ماه گذشته
بازدید کل

پیام تبریک سرپرست دانشگاه به مناسبت روز دانشجو

دکتر باذلی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گناباد، در پیامی روز دانشجو را به دانشجویان تبریک گفت.Dr-Bazeli-Payam
متن پیام دکتر باذلی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گناباد به این شرح است؛

بسمه تعالی
دانشجویان به عنوان قشری فرهیخته و اثرگذار در عرصه های مختلف جامعه، همواره نقشی پر رنگ در تاریخ ایران عزیز داشته اند که واقعه 16 آذر سال 1332 یکی از مهمترین نمونه های آن است. واقعه ای که با روحیه استبدادستیزی دانشجویان شکل گرفت و نقطه عطفي در مبارزه با استبداد ستمشاهی شد. در جریان شکل گیری انقلاب اسلامی و در دوران دفاع مقدس نیز دانشجویان در کنار دیگر اقشار مردم همواره در صحنه حاضر بودند و از کیان این مرز و بوم دفاع کردند و امروز نیز در سنگر علم و دانش، برای پيشرفت، بالندگي و حفظ استقلال ایران عزیز تلاش می نمایند.
دانشجویان به عنوان نمادی از فرهیختگی، رسالتی سنگین و بزرگ در جامعه ما بر عهده دارند که با توکل بر خدای متعال، و تلاشی ثمربخش و مبتنی بر خردورزی و بصیرت می توانند آن را به سرانجام رسانند.
رسالتی که علاوه بر تحصیل شایسته علم و دانش و جهاد علمی، حضور خردمندانه و آگاهانه دانشجویان در عرصه های مختلف اجتماعی و سیاسی جامعه را طلب می کند.
اینجانب با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانشجو، فرارسیدن روز دانشجو را که مقارن با ايام ولادت خجسته و با برکت پيامبر مهرباني ها حضرت محمد مصطفی (ص) و امام جعفر صادق (ع) مظهر علم و تقوي الهي است، به این قشر فرهیخته و پویای جامعه، بویژه دانشجویان عزیز دانشگاه علوم پزشکی گناباد تبریک عرض نموده و امیدوارم این عزیزان با قدردانستن فرصت ارزشمند دوران دانشجویی، با نقش آفرینی موثر در تعالی علمی و فرهنگی جامعه، گامی دیگر در مسیر شکوفایی و اقتدار ایران اسلامی بردارند.

دکتر جواد باذلی
                                                                 سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گناباد