امروزجمعه, 29 دی 1396 17:04
ماه گذشته
بازدید کل

بازدید سرپرست دانشگاه از سلامتکده طب ایرانی

دکتر باذلی سرپرست دانشگاه با حضور در سلامتکده طب ایرانی دانشگاه، از روند ارائه خدمات در این مرکز بازدید کرد.

به گزارش وب‌دا، دکتر جواد باذلی، سرپرست دانشگاه با حضور در سلامتکده طب ایرانی دانشگاه، ضمن بازدید از بخش‌های مختلف این مرکز، از نزدیک در جریان روند ارائه خدمات به مراجعین قرار گرفت.
دکتر باذلی با اشاره به اهمیت ارائه خدمات مطلوب حوزه سلامت در جامعه، اظهار امیدواری کرد که بستر لازم برای ارائه خدمات متنوع در حوزه سلامت فراهم شود.
وی آمادگی دانشگاه را برای توسعه فعالیت‌ها و خدمات در این حوزه اعلام و تصریح کرد: ایجاد دسترسی سهل‌تر به خدمات تائید شده طب سنتی و مکمل ایرانی از جمله اهدافی است که در این مرکز دنبال می‌شود.
دکتر حسین محمدزاده مقدم متخصص طب سنتی ـ ایرانی در این بازدید، ضمن قدردانی از حضور سرپرست دانشگاه در این مرکز، گفت: خدمات طب سنتی ـ ایرانی اعم از مشاوره غذایی بر پایه متون طب سنتی ایران، تعیین مزاج و تدابیر حفظ سلامتی بر اساس سته ضروریه (تدابیر شش گانه سلامت در پزشکی ایرانی) و تجویز گیاهان دارویی، داروهای گیاهی، حیوانی و معدنی ساخته شده بر پایه متون معتبر طب سنتی و انجام اعمال یداوی همچون بادکش (گرم و سرد)، حجامت و فصد به کمک کادر مجرب پرستار مرد و زن در سلامتکده طب ایرانی دانشگاه انجام می‌گیرد.