امروزجمعه, 29 دی 1396 17:03
ماه گذشته
بازدید کل

دیدار فرماندار و جمعی از مسئولین شهرستان بجستان با رئیس دانشگاه

فرماندار، شهردار، رئیس و اعضای شورای اسلامی، رئیس شبکه بهداشت و درمان و جمعی از خیرین حوزه سلامت شهرستان بجستان با حضور در دانشگاه علوم پزشکی گناباد، با دکتر باذلی رئیس دانشگاه دیدار و گفت‌و‌گو کردند.bajestan02
به گزارش وب‌دا، دکتر باذلی رئیس دانشگاه در این جلسه، ارتقای رضایت‌مندی مردم منطقه از خدمات بخش سلامت را از مهمترین اولویت‌های کاری دانشگاه بیان و اظهار کرد: از همه توان و ظرفیت برای ارائه خدمات مطلوب به مردم منطقه بهره می‌گیریم.
وی، رسیدن به جامعه‌ای سالم را نیازمند همکاری و تعامل دستگاه‌ها و نهادهای مختلف بیان و تصریح کرد: بر اساس مولفه‌های موثر بر سلامت، تنها 20درصد مولفه‌های مرتبط با این حوزه در اختیار وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور است و از این‌رو برای تحقق کامل سلامت نیازمند همکاری و تعامل همه دستگاه‌ها و نهادهای اجرایی هستیم.
دکتر باذلی با تاکید بر اینکه ارائه خدمات مطلوب در حوزه سلامت به مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان رسالت اصلی دانشگاه علوم پزشکی است، اظهار کرد: گرچه طرح تحول نظام سلامت فواید و مزیت‌های فراوانی بویژه در کاهش هزینه‌های درمانی برای مردم داشته است، اما باعث افزایش مراجعه‌های غیرضروری به متخصصین نیز شده است.
مهندس ابراهیمی فرماندار بجستان هم در این دیدار با تبریک انتصاب دکتر باذلی به ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد، تلاش و پیگیری و آشنایی کامل وی با حوزه‌های سلامت در شهرستان‌های گناباد و بجستان را از جمله ویژگی‌های دکتر باذلی دانست و اظهار امیدواری کرد که با همکاری همه بخش‌ها شاهد ارتقای خدمات حوزه سلامت در منطقه باشیم.
وی با قدردانی از خیرین حوزه سلامت، ابراز کرد: خیرین شهرستان بجستان حضور فعالانه و موثری در پروژه‌ها و حوزه‌های مرتبط با سلامت دارند که باید با ایجاد بسترهای مناسب هرچه بیشتر از این ظرفیت خوب استفاده کرد.
فرماندار بجستان با اشاره به اقدامات خوب صورت گرفته در حوزه سلامت شهرستان بجستان در طی خدمت دولت تدبیر و امید، به بیان چالش‌ها و نیازهای بخش سلامت این شهرستان پرداخت.
در ادامه این جلسه، شهردار، اعضای شورای اسلامی شهر و خیرین شهرستان بجستان هم ضمن تبریک انتصاب دکتر باذلی، به بیان درخواست‌های مردم از حوزه سلامت پرداختند و برای هرگونه همکاری در این بخش اعلام آمادگی کردند.bajestan01