امروزپنج شنبه, 29 شهریور 1397 08:00

نشست هم اندیشی پزشکان متخصص دانشگاه با مسئولین برگزار شد.

نشست هم اندیشی پزشکان متخصص شاغل در شهرستان های گناباد و بجستان با حضور امام جمعه، فرماندار و رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد. hamandishi
به گزارش وبدا؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در ابتدای این نشست که معاون درمان، رئیس بیمارستان علامه بهلول گنابادی، رئیس و اعضای هیات مدیره سازمان نظام پزشکی گناباد نیز حضور داشتند، با خیر مقدم به پزشکان متخصص و قدردانی از خدمات آنها گفت: بسیارمایل بودم که این جلسه و نشست زودتر از این تاریخ برگزار می شد اما به دلایل مختلف کاری و ماموریت های اداری، تا به امروز این امکان فراهم نشد.
دکتر باذلی افزود: به عنوان رئیس دانشگاه و به نیابت از پرسنل دانشگاه، از این که دانشگاه علوم پزشکی گناباد را برای خدمت انتخاب کرده اید و با وجود مشکلاتی که در شهرستان های محروم گناباد و بجستان هست، صادقانه و بی منت به مردم خدمت می کنید، سپاسگزارم.
وی سپس به مشکل تاخیر در پرداخت مطالبات متخصصین اشاره کرد و گفت: این مشکل به دلیل عدم وجود منابع پایدار برای نظام سلامت در تمام کشور وجود دارد اما تعهد می دهم که تمام تلاشم را برای کاهش این مشکل در کوتاه ترین زمان ممکن انجام دهم و آنچه را که در توان دانشگاه هست برای تامین شرایط مطلوب و امکانات رفاهی مناسب به کار گیرم تا شما با دغدغه کمتر و رفاه بیشتر به ارائه خدمت بپردازید.
امام جمعه گناباد و مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه نیز با قدردانی از متخخصان برای خدمت در دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: علم و دانش در اسلام از جایگاه والایی برخوردار است و در آیات و احادیث مختلفی به این موضوع اشاره شده است.
حجت الاسلام صادقی نسب افزود: در یکی از این احادیث آمده است که دانشمندی که جامعه از علم و دانش او سود ببرد، اجر و پاداشی بالاتر از عبادت مستحبی 70 هزار عابد دارد.
وی اظهار داشت: یقینا شما نیز که این منطقه محروم را برای خدمت انتخاب کرده اید و مردم منطقه از دانش و علم شما بهره مند می شوند، از اجر و پاداش بزرگی در نزد خدای متعال برخوردار خواهید بود.
فرماندار گناباد نیز در این نشست، با اشاره به حرفه پزشکی گفت: کار شما کاستن از آلام انسان ها است که خدمتی ارزشمند است و به همین خاطر مردم همواره دعاگویتان هستند.
دکتر محمد علی نبی پور اظهار داشت: به عنوان فرماندار به مشکلات و محرومیت های منطقه آگاهی کامل دارم و تمام تلاش من و مسئولان شهرستان و دانشگاه، کاستن از محرومیت ها برای فراهم کردن شرایط بهتر به منظور ماندگاری بیشتر شماست.
وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی گناباد هویت خود را از پزشکان دارد و افتخارش حضور شما در منطقه است چرا که حضور شما هم خدمت به مردم منطقه است و هم موجب ارتقاء این دانشگاه است.
فرماندار گناباد سپس به بازدید اخیر خود از بیمارستان علامه بهلول گنابادی اشاره کرد و خطاب به متخصصین گفت: خوشبختانه تلاش و کوشش شما و همکارانتان باعث شده تا بیمارستان علامه بهلول در منطقه به عنوان یک مرکز درمانی مطلوب مطرح شود و حتی آوازه برخی از خدمات شما در سراسر کشور نیز منتشر شده است.
وی افزود: گناباد با توجه به پیشینه خوب تاریخی و ثبت جهانی قنات قصبه در یونسکو، در سال های اخیر به سمت حوزه اقتصاد گردشگری ورود پیدا کرده است که الحمدالله ثمرات خوبی داشته است و من معتقدم با توجه به پتانسیل های موجود بهداشتی و درمانی شهرستان و ماندگاری بیشتر پزشکان متخصص، می تواند در زمینه درمانی نیز به یک برند خوب در منطقه تبدیل شود.
نبی پور در پایان بار دیگر بر تامین زیرساخت های لازم برای فراهم نمودن شرایط مطلوب به منظور ماندگاری بیشتر پزشکان در گناباد تاکید کرد.
دکتر صادق پور، رئیس هیات مدیره سازمان نظام پزشکی شهرستان نیز با قدردانی از حضور متخصصین، به بیان برخی از دغدغه ها و مسائل مربوط به حوزه فعالیت این سازمان پرداخت و در ادامه برخی از متخصصین نیز نظرات خود را بیان کردند.
شایان ذکر است که مهندس ابراهیمی، فرماندار شهرستان بجستان نیز به این مراسم دعوت شده بودند که به دلیل ماموریت اداری خارج شهرستان، امکان حضور ایشان در این مراسم فراهم نشد.hamandishi01