امروزجمعه, 29 تیر 1397 05:49

اولین حضور رسمی دکتر باذلی به عنوان رئیس دانشگاه در شهرستان بجستان

دکتر باذلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با حضور در شهرستان بجستان، ضمن دیدار با امام جمعه و فرماندار این شهرستان، از بخش‌های مختلف مرتبط با حوزه سلامت بازدید کرد.

برای مشاهده تصاویر بازدید از شبکه بهداشت و درمان، مرکز شهید قنبر آقایی،اورژانس 115 و ... کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، دکتر باذلی که به همراه معاون بهداشت، معاون درمان و رئیس دفتر ریاست دانشگاه علوم پزشکی در شهرستان بجستان حضور یافته بود، پس از دیدار با امام جمعه و فرماندار بجستان، از مرکز سلامت جامعه شهید رئوفی بازدید کرد و از نزدیک در جریان وضعیت ارائه خدمات در این مرکز قرار گرفت. وی همچنین از روند پیشرفت فیزیکی ساختمان مرکزی که به همت خانواده مرحوم شریفی‌مقدم در همین مرکز در حال ساخت است، بازدید کرد.
دکتر باذلی در ادامه با حضور در مرکز سلامت جامعه شهید قنبرآقایی و شبکه بهداشت و درمان بجستان، از بخش‌ها و واحدهای مختلف ارائه دهنده خدمت بازدید کرد.
دکتر باذلی در جلسه‌ای که با مدیران واحدهای شبکه بهداشت و درمان بجستان برگزار شد، روحیه مشارکت و تعامل در حوزه بهداشت را بسیار بالا و خوب توصیف کرد و افزود: فعالیت‌های حوزه بهداشت به گونه‌ای است که اثرات و نتایج آن‌ها در درازمدت قابل مشاهده است.
وی با تاکید بر لزوم بررسی و اصلاح فرآیندهای خدمت در بخش‌های مختلف سلامت، تصریح کرد: نیروهای انسانی هر بخشی به عنوان مهمترین سرمایه‌های دانشگاه برای ارائه خدمات مطلوب و باکیفیت هستند.
دکتر باذلی، کمبود اعتبارات را از مهمترین چالش‌های پیش‌روی دانشگاه عنوان و اظهار کرد: باید همه مدیران و کارکنان در بخش‌های مختلف حوزه سلامت با صرفه‌جویی، کاهش هزینه‌ها و افزایش بهره‌وری، حرکت در مسیر اقتصادمقاومتی را سرلوحه کار خود قرار دهند.
مدیران واحدهای شبکه بهداشت و درمان بجستان هم در ابتدای این جلسه با تشریح فعالیت‌ها و برنامه‌های حوزه کاری خود، به بیان اولویت‌ها، برنامه‌ها و چالش‌های موجود پرداختند.
دکتر باذلی در ادامه باحضور در بیمارستان آیت‌ا... مدنی بجستان ضمن بازدید از بخش‌های این بیمارستان و خداقوت به کادر درمانی، از بیماران بستری عیادت کرد و در جریان ارائه خدمت به آنها قرار گرفت.
بازدید از پایگاه اورژانس شهری115 بجستان پایان بخش سفر یک روزه رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد به بجستان بود که رئیس این مرکز گزارشی از فعالیت‌های انجام شده را ارائه کرد.
                                            برای مشاهده تصاویر بازدید دکتر باذلی از بیمارستان آیت‌ا... مدنی بجستان کلیک کنید