امروزسه شنبه, 20 آذر 1397 02:10

دیدار رئیس دانشگاه با امام جمعه بجستان

دکتر باذلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در دیدار با حجت‌الاسلام وحیدی، امام جمعه شهرستان بجستان، بر همکاری همه بخش‌ها در راستای ارتقای سلامت جامعه تاکید کرد.

به گزارش وب‌دا، دکتر باذلی در این دیدار که در دفتر امام جمعه بجستان برگزار شد، تحقق کامل شاخص‌های سلامت را نیازمند حمایت همه‌جانبه عنوان و بیان کرد: ائمه جمعه با توجه به جایگاهی که دارند، می‌توانند نقش مهم و موثری در هم‌افزایی بخش‌های مختلف جامعه در راستای ارتقای سلامت ایفا کنند.
وی با قدردانی از خدمات خوب خیرین شهرستان بجستان در حوزه سلامت، اظهار امیدواری کرد که دانشگاه علوم پزشکی گناباد به عنوان متولی اصلی سلامت در منطقه بتواند در کنار همکاری و همراهی همه نهادها و اقشار جامعه، قدم‌های خوبی برای سلامت مردم بردارد.
حجت‌الاسلام وحیدی، امام جمعه شهرستان بجستان هم در این دیدار ضمن تبریک انتصاب دکتر باذلی به عنوان رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، برای وی و مجموعه تحت مدیریت ایشان آرزوی موفقیت کرد و گفت: اگر همه دست به دست هم ندهند، قطعا سلامت جامعه در ابعاد مختلف محقق نخواهد شد.
وی با بیان روایاتی از پیامبر اعظم(ص)، طبیب اصلی را خداوند متعال دانست و تصریح کرد: باید روحیه توکل و اعتماد به خدا در جامعه گسترش یابد.
حجت‌الاسلام وحیدی با اشاره به خدمات خوب خیرین شهرستان بجستان در بخش‌های مختلف به ویژه سلامت، اظهار کرد: در صورتی که دستگاه‌های اجرایی در فعالیت‌های خود بتوانند اعتماد مردم را جلب کنند، بی‌شک این افزایش اعتماد موجب گسترش کمک‌های آن‌ها خواهد شد.
وی در ادامه به بیان درخواست‌ها و مطالبات مردم از بخش سلامت در حوزه‌های مختلف بهداشتی، درمانی و آموزشی پرداخت.