امروزجمعه, 29 تیر 1397 05:48

فرماندار بجستان در دیدار با دکتر باذلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: خدمات ارائه شده در حوزه سلامت شهرستان بجستان از بسیاری از شهرهای استان بیشتر است.

به گزارش وب‌دا، مهندس ابراهیمی در این دیدار که در فرمانداری شهرستان بجستان برگزار شد، گفت: گرچه هنوز در بخش‌های مختلف سلامت در شهرستان بجستان با ایده‌آل‌ها فاصله زیادی داریم ولی با توجه به ظرفیت‌های موجود دانشگاه علوم پزشکی گناباد، در مقایسه با سایر شهرستان‌های استان خراسان رضوی، در بسیاری از شاخص‌ها از 18 شهرستان استان جلوتر هستیم.
وی با بیان اینکه به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی، شاهد ارتقا خدمات و شاخص‌های در همه بخش‌ها به ویژه حوزه سلامت هستیم، اظهار کرد: خوشبختانه در دولت تدبیر و امید و به لطف نگاه ویژه و جسارت دکتر هاشمی وزیر جهادی وزارت بهداشت که افتخار خراسانی‌ها در دولت است، اقدامات خوبی در بخش سلامت انجام شد که قابل مقایسه با گذشته نیست.
فرماندار بجستان با اشاره به وضعیت خوب شهرستان‌های گناباد و بجستان در حوزه سلامت، تاکید کرد: برای رسیدن به ایده‌آل‌ها، نباید به وضعیت کنونی بسنده کرد و باید با جدیت حقوق مردم را پیگیری کنیم.
دکتر باذلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد هم در این جلسه با قدردانی از نگاه خوب مهندس ابراهیمی به مجموعه دانشگاه علوم پزشکی گناباد، گفت: خوشبختانه در شهرستان‌های تحت پوشش دانشگاه از نظر بسیاری از شاخص‌ها، امکانات و تجهیزات حوزه سلامت جلو هستیم.
وی با تاکید بر لزوم اطلاع‌رسانی و آگاه‌سازی جامعه از دستاوردها و خدمات حوزه سلامت، ابراز کرد: همه تلاش خود را برای ارائه خدمات بیشتر و مطلوب‌تر به مردم در حوزه سلامت بکار می‌گیریم.