امروزیکشنبه, 27 آبان 1397 05:42

همکاری دانشگاه علوم پزشکی و دادگستری در راستای ارتقای سلامت جامعه مهم و ضروری است

به گزارش وب‌دا، دکتر جواد باذلی در این دیدار که معاون بهداشت، معاون درمان، مسئول دفتر حقوقی و رئیس دفتر ریاست دانشگاه نیز حضور داشتند، ضمن تبریک انتصاب آقای محولاتی به عنوان رئیس دادگستری شهرستان گناباد، از تلاش‌ها و همکاری‌های وی با دانشگاه علوم پزشکی در مدت تصدی مسئولیت دادستانی شهرستان قدردانی و اظهار امیدواری کرد که این همکاری‌ها در مسئولیت جدید ایشان نیز تقویت شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد از دستگاه قضایی به عنوان بازویی قدرتمند برای حوزه سلامت یاد کرد و افزود: همکاری دادگستری در راستای برخورد با تخلفات و مشکلات حوزه بهداشت و سلامت شهرستان تاکنون خوب بوده و تداوم و تقویت این همکاری‌ها در جهت حفظ و ارتقاء سلامت جامعه بسیار مهم و اثرگذار است.
دکتر باذلی تاکید کرد: دانشگاه علوم پزشکی و دادگستری شهرستان گناباد در جهت حفظ و تامین سلامت و امنیت جامعه تلاش می‌کنند و همکاری این دو دستگاه اجرایی می‌تواند در جهت تحقق سلامت جسمی و روحی و در نتیجه کاهش آسیب‌های اجتماعی موثر باشد.
 در ادامه این جلسه، دکتر مشاری معاون درمان، دکتر مرادی معاون بهداشت و طاهری مسئول دفتر حقوقی، ضمن قدردانی از همکاری‌های دستگاه قضایی با دانشگاه در برخورد با متخلفین، به تشریح ابعاد مختلف این همکاری‌ها پرداختند و بر لزوم تسریع و برخورد جدی با متخلفین و تهدیدکنندگان سلامت جامعه تاکید کردند.
علیرضا محولاتی، رئیس جدید دادگستری شهرستان گناباد هم در این دیدار ضمن قدردانی از خدمات دانشگاه علوم پزشکی گناباد، بر لزوم توجه جدی به پیشگیری تاکید کرد و افزود: با توجه به اهمیت بحث سلامت، همچون گذشته با آمادگی کامل، ضمن رسیدگی سریع و در حد مقدورات قانونی به پرونده‌های مرتبط با سلامت، دانشگاه را در راستای رسالت اصلی خود که تامین سلامت جامعه است، یاری خواهیم کرد.
بنی‌اسدی، دادستان جدید عمومی و انقلاب گناباد هم در این جلسه باتاکید بر گسترش همکاری‌های دو نهاد سلامت و قضایی شهرستان، گفت: با توجه به اهمیت سلامت جامعه، باید با متخلفین مواردی که با سلامت مردم در ارتباط هست، به صورت جدی برخورد شود که این امر نیازمند همکاری متقابل دانشگاه علوم پزشکی و دستگاه قضایی است.