امروزیکشنبه, 28 مهر 1398 04:49

بازدید مسئول دبیرخانه ستاد عالی اقامه نماز دانشگاه های کشور

حجت الاسلام شمس پس از بازدید و بررسی فعالیتهای فرهنگی ، وضعیت نمازخانه ها و مساجد و اقامه نمازهای جماعت در حوزه های تحت پوشش دانشگاه ، مراکز آموزش عالی و دانشگاه های شهرستان را معرف یک جریان فرهنگی مثبت عنوان کرد و افزود: خوشبختانه برنامه ها و فعالیتهای خوبی در راستای تعمیق معارف دینی در سطح دانشگاه های شهرستان بویژه دانشگاه علوم پزشکی گناباد انجام شده است. وی افزود: علیرغم تهاجمات فرهنگی گسترده ، برپایی برنامه های فرهنگی مذهبی بویژه نماز جماعت صبح در سطح خوابگاه های دانشگاه  علوم پزشکی گناباد نشان دهنده فضای مطلوب این دانشگاه و توجه جدی به بحث تربیت و تهذیب نفس در کنار آموزش است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گناباد هم در این جلسه با تشریح وضعیت موجود فرهنگی این دانشگاه گفت: بافت فرهنگی مذهبی  شهرستان و فعالیتهای مناسب فرهنگی در سطح دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی شهرستان باعث شده تا فارغ التحصیلان این مراکز نسبت به ورودی آنها از بار معنوی و مذهبی بالاتری  برخوردار باشند که این امر یکی از پتانسیل های توسعه شهرستان است. دکتر علیرضا مسلم ، تفکیک معاونت دانشجویی فرهنگی از آموزشی پژوهشی ، اقامه نماز جماعت در حوزه های تحت پوشش دانشگاه ، برگزاری مسابقات فرهنگی مذهبی ، تجلیل از اساتید و دانشجویان فعال مذهبی و پیش بینی احداث نمازخانه در همه پروژه های در حال احداث از جمله بیمارستان 160 تختخوابی علامه بهلول را از مهمترین برنامه ها و فعالیت های این دانشگاه در راستای ترویج فرهنگ نماز برشمرد.
امام جمعه و مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه ، از نماز به عنوان یک عبادت کلیدی که سایر عبادت ها هم بدنبال آن وجود دارد یاد کرد و افزود: نماز بازدارنده از آسیب های فردی و اجتماعی و بستر سازی مناسب برای خدمت به خلق و امر به معروف و نهی از منکر است که میتواند انسان را به اوج کمال برساند. حجت الاسلام صادقی نسب با اشاره به اهتمام ویژه به برپایی نماز جماعت در مراکز آموزش عالی شهرستان گفت: هم اکنون دوازده نماز جماعت در حوزه های تحت پوشش دانشگاه برگزار می شود و همچنین نمازهای جماعت صبح در خوابگاه ها با استقبال دانشجویان اقامه می شود.