امروزسه شنبه, 29 خرداد 1397 18:56

حضور رئیس دانشگاه به همراه جمعی از معاونان و کارکنان دانشگاه در مراسم بزرگداشت 9 دی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی به همراه جمعی از اعضاء هیئت رئیسه، مدیران، اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گناباد در مراسم گرامیداشت سالروز حماسه 9 دی حضور یافت.

به گزارش وب‌دا، همزمان با هشتمین سالگرد حماسه 9دی، روز بصیرت و میثاق با ولایت، دکتر باذلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد و جمعی از اعضاء هیئت رئیسه، مدیران، اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گناباد همراه با سایر مسئولین و اقشار مختلف مردم ولایت‌مدار این شهرستان در مراسم گرامیداشت حماسه نهم دی حضور یافتند و یک بار دیگر با آرمان‌های نظام جمهوری اسلامی و مقام معظم رهبری تجدید پیمان کردند.
در این مراسم که نماینده مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی، امام جمعه، فرماندار، روحانیون و طلاب، فرماندهان و نیروهای نظامی و انتظامی، رؤسا، مدیران، استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و قشرهای مختلف مردم حضور داشتند، حجت‌الاسلام مرتضی دهشت، استاد حوزه و دانشگاه از حماسه نهم دی به عنوان روز بصیرت و نقطه عطف تبعیت مردم با ولایت فقیه و ارزش‌های انقلاب اسلامی و محکومیت ترفندهای دشمنان یاد و بیان کرد: تبیین حماسه نهم دی و افزایش بصیرت عمومی مردم در برابر توطئه های دشمن ضروری است.
 وی با تاکید بر لزوم مطالبه‌گری مردم و با اشاره به وقایع چند روز اخیر به بهانه تورم و مشکلات، افزود: مردم با مشکلات اقتصادی دست به گریبان هستند لذا مسئولان باید بیش از پیش پاسخگوی مطالبات آنان باشند و در سیاست‌های کلان اقتصادی به مسائل اقتصادی توجه کنند.
حجت‌الاسلام دهشت خاطرنشان کرد: افرادی که به بهانه مطالبات به دنبال ایجاد ناآرامی و تجمع در جامعه هستند، خطشان از مردم جدا است و به دنبال اهداف دیگری هستند.
شرکت کنندگان در مراسم گرامیداشت حماسه نهم دی با سردادن شعارهای مرگ بر آمریکا و اسرائیل، مرگ بر فتنه‌گر، مرگ بر آل سعود، مرگ بر منافق، خونی که در رگ ماست هدیه به رهبر ماست و ما اهل کوفه نیستیم، علی تنها بماند، حمایت خود را از ارزش‌های اسلامی نشان دادند.
همچنین شرکت کنندگان در این مراسم، در پایان با راهپیمایی در مسیر مسجد جامع و مصلی امام خمینی(ره) تا میدان غدیر این شهر و سردادن شعارهای مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل، مرگ بر فتنه‌گر و خونی که در رگ ماست هدیه به رهبر ماست، ضمن محکوم کردن فتنه‌گران و دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، با آرمان‌های مقام معظم رهبری تجدید میثاق کردند.