امروزیکشنبه, 27 آبان 1397 05:43

بازدید رئیس دانشگاه از دو پروژه در حال احداث

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد از روند عملیات اجرایی دو پروژه عمرانی کلینیک تخصصی و مرکز تشخیص و غربالگری سرطان دانشگاه بازدید کرد.

برای مشاهده تصاویر بازدید از کلینیک تخصصی کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، دکتر باذلی به همراه معاون توسعه مدیریت و منابع، معاون درمان، رئیس اداره نظارت بر درمان، مدیر دفتر فنی، مدیر حراست و رئیس دفتر ریاست دانشگاه و رئیس و جمعی از مدیران بیمارستان علامه بهلول گنابادی با حضور در محل پروژه در حال احداث کلینیک تخصصی، از نزدیک در جریان وضعیت پیشرفت فیزیکی پروژه و روند عملیات اجرایی آن قرار گرفتند.
رئیس دانشگاه و هیئت همراه پس از بازدید از بخش‌های مختلف ساختمان کلینیک تخصصی، در مرکز تشخیص و غربالگری سرطان دانشگاه در مجاورت بیمارستان علامه بهول گنابادی حضور یافتند و ضمن بازدید از بخش‌های مختلف آن، وضعیت میزان پیشرفت فیزیکی پروژه را مورد بررسی قرار دادند.