امروزسه شنبه, 26 دی 1396 18:55
بازدید کل
32059

تجلیل از گزینش‌گران برتر دانشگاه در سال96

در گرامیداشت 15 دی‌ماه، روز گزینش، از سه گزینش‌گر برتر دانشگاه در سال 96 با اهدا لوح سپاس تجلیل شد.

به گزارش وب‌دا، دکتر جواد باذلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در این مراسم که حجت‌الاسلام صادقی‌نسب مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر مشکی معاون توسعه مدیریت و منابع، یوسفی مدیر حراست و گزینش‌گران حضور داشتند، گفت: اختصاص روزی باعنوان گزینش، نشان دهنده اهمیت کار گزینش و فعالیت در این عرصه است.
رئیس دانشگاه از منابع انسانی به عنوان یکی از مهمترین ارکان هر سازمانی یاد کرد و افزود: به دلیل اهمیت منابع انسانی برای هر سازمانی، آن‌ها باید خصوصیات و ویژگی‌های مطلوب و شایسته‌ای داشته باشند.
دکتر باذلی تاکید کرد: اهمیت کار گزینش از این‌رو است که باید در انتخاب اولیه افراد برای هر سازمانی، توجه و اهتمام ویژه‌ای داشته باشند چراکه اگر با یک انتخاب اشتباه، فرد نامناسبی وارد سیستم شود، قطعا سازمان با چالش و مشکل مواجه خواهد شد.
وی ادامه داد: از سوی دیگر، افرادی که در گزینش کار می‌کنند باید بدون توجه به مسائل شخصی به گونه‌ای تلاش نمایند که خواسته یا ناخواسته مانع ورود افراد باصلاحیت به سیستم نشوند.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه هم در این مراسم ضمن تبریک روز گزینش، گفت: انقلاب اسلامی دستاورد خون شهدا و ایثارگری‌های فراوانی است که باید برای حفظ این دستاوردها، تلاش کرد تا افراد شایسته‌ای مسئولیت بپذیرند.
حجت الاسلام صادقی نسب افزود: در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، افرادی که وارد یک سازمان می‌شوند، باید علاوه بر ایمان قوی و رعایت قوانین و مقررات، روحیه خدمت‌گذاری داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: اگرچه انتخاب افراد صالح و شایسته برای هر مسئولیتی لازم و ضروری است ولی اهمیت انتخاب افراد شایسته در حوزه درمان که با جان مردم در ارتباط است، اهمیت و ضرورت مضاعفی پیدا می‌کند و از این‌رو گزینش باید بادقت زیاد، کار خود را انجام دهد.
حجت الاسلام صادقی نسب با اشاره به اینکه روزی ده بار می‌گوییم«اهدناالصراط المستقیم» تا زمینه لغزش فراهم نشود، خاطرنشان کرد: همه انسان‌ها در معرض خطا و لغزش قرار دارند و باید از خدا مسئلت کنیم تا در مسیر درست گام برداریم.
جلال مومن، مسئول دفتر گزینش دانشگاه هم در ابتدای این جلسه ضمن قدردانی از تلاش گزینش‌گران در طی سال گذشته و تبریک روز گزینش، اظهار کرد: دفتر گزینش این دانشگاه از سال 90 با موافقت هیأت مرکزی گزینش به صورت مستقل از هسته گزینش مشهد، شروع به کار کرد.
وی ابراز کرد: علاوه بر ارزیابی سالانه، گزینش کامل نیروهای انسانی هر سه سال یک بار انجام می‌شود.
وی، وجود محققین و مصاحبه‌گران متعهد و توانمند را جزء قابلیت‌های دفتر گزینش دانشگاه بیان کرد و افزود: دفتر گزینش دانشگاه در ارزیابی سال94، رتبه 28 را در بین 43 هسته و دفتر گزینش دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور کسب کرد که با تلاش همکاران دفتر، این رتبه در سال 95 به جایگاه هفتم در بین 43 هسته گزینش و رتبه سوم در بین هسته گزینش دانشگاه‌های علوم پزشکی هم‌تراز ارتقاء یافت. وی در ادامه به بیان فعالیت‌ها، انتظارات و پیشنهادات در راستای ارتقاء جایگاه گزینش دانشگاه پرداخت.
همچنین در پایان این جلسه از علی غفاری، علی‌اصغر خواجه و فاطمه رستگارفر  به عنوان گزینشگران برتر دانشگاه تقدیر شد.
یادآور می‌شود، 15 دی‌ماه، سالروز صدور فرمان حکومتی بنیانگذار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی(ره) در امر تشکیل نهاد گزینش کشور است.