امروزسه شنبه, 26 دی 1396 18:32
بازدید کل
31942

خانم مصباح، به عنوان سرپرست اداره امور پرستاري دانشگاه منصوب شد

طی حکمی از سوی دکتر جواد باذلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، خانم مینا مصباح، به عنوان سرپرست اداره امور پرستاري دانشگاه منصوب گردید.mesbah به گزارش وب‌دا، متن حکم صادره به شرح زیر است:
سركار خانم مينا مصباح
كارشناس محترم امور پرستاري
سلام عليكم
 نظر به تعهد، شايستگي و تجارب ارزشمند سركارعالي به موجب اين ابلاغ به عنوان « سرپرست اداره امور پرستاري دانشگاه » منصوب مي گرديد.
انتظار مي رود ضمن پيگيري مأموريت هاي قبلي و استفاده از توان ظرفيت هاي تخصصي موجود، نسبت به وظايف مربوطه اقدام نماييد. اميد است با اتكال به ذات اقدس احديت و با استفاده از توان و تجربه خويش در انجام امور محوله موفق باشيد.
                                                                                           دکتر جواد باذلی
                                                                                            رئیس دانشگاه

دکتر باذلی همچنین در پیامی از خدمات و تلاش‌های خانم قرچه در مدت تصدي مدیریت پرستاری دانشگاه قدردانی کرد.
متن این پیام به شرح زیر است:

سرکار خانم معصومه قرچه
با سلام و احترام؛
خدمتگزاري در نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران فرصتي مغتنم و نعمتي بزرگ است كه خداوند متعال به بندگان برگزيده خويش عطا مي‌فرمايد. لذا بدين‌وسيله از خدمات ارزشمند و تلاش مستمر و شايسته شما در مدت تصدي مسئوليت مدیریت امور پرستاری دانشگاه صميمانه تشكر و قدرداني مي‌نمايم.

دکتر جواد باذلی
                                                                                            رئیس دانشگاه

شایان ذکر است که خانم قرچه به افتخار بازنشستگی نائل آمده اند.