امروزسه شنبه, 26 دی 1396 18:32
بازدید کل
31941

جلسه وحدت برای حل مشکلات بلوار وحدت

بنا به دعوت رئیس دانشگاه علوم پزشکی، جلسه ای با موضوع بررسی راه کارهای تسریع در حل مشکلات بلوار وحدت برای دسترسی بهتر مردم به بیمارستان علامه بهلول، با حضور شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر گناباد در سالن اجلاس حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد.jalase-ba-shahrdari01
به گزارش وب‌دا، دکتر جواد باذلی در ابتدای این جلسه که معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، مدیر دفتر فنی و رئیس دفتر ریاست دانشگاه نیز حضور داشتند، با اشاره به اهمیت افزایش تعامل و همکاری دانشگاه و شهرداری به عنوان دو مجموعه بزرگ ارائه دهنده خدمت به شهروندان، بر گسترش همکاری ها در جهت ارتقاء شاخص های حوزه سلامت تاکید کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در ادامه با بازگو نمودن برخی مشکلات تردد در بلوار وحدت گفت: پس از افتتاح بیمارستان علامه بهلول گنابادی میزان تردد در این مسیر بسیار بالا رفته است و پیش بینی می شود با افتتاح دو پروژه کلینیک تخصصی و مرکز غربالگری سرطان، این میزان مجددا دچار افزایش شود که اگر وضعیت بلوار به همین شکل باقی بماند، قطعا برای مردم مشکلات بیشتری ایجاد خواهد کرد که امیدوایم با همکاری و تعامل بین دو مجموعه، این مشکل سریعتر حل شود.
دکتر باذلی، افزایش راه‌های دسترسی به بیمارستان علامه بهلول گنابادی را یکی از مسائل مهم و ضروری عنوان و تصریح کرد: باید برای تردد مناسب و سریع به بیمارستان علامه بهلول گنابادی به ویژه در زمان‌های بحران و حوادث غیرمترقبه، راه‌های مختلفی به این بیمارستان بازگشایی و احداث شود.
مهندس علایی شهردار گناباد هم در این جلسه از شهرداری به عنوان یک سازمان بزرگ خدمت‌رسان و تاثیرگذار در حوزه‌های مختلف یاد کرد و افزود: تلاش می‌کنیم تا با همت و حرکت مضاعف در خدمت دانشگاه علوم پزشکی و سلامت مردم باشیم.
وی، وضعیت مقابل بیمارستان علامه بهلول را نامناسب بیان و اظهار کرد: متاسفانه وضعیت بلوار مقابل بیمارستان علامه بهلول گنابادی در شأن این ساختمان نیست و باتوجه به تردد زیاد دانشجویان و بیماران از شهرهای مختلف باید این بلوار به گونه‌ای طراحی و اجرا شود که نماد درستی از گناباد را ارائه دهد.
مهندس علائی، حل مشکل روشنایی و رفع مشکل پارکینگ را از جمله نیازهای ضروری این بلوار برشمرد و خاطرنشان کرد: باید بازگشایی معبرها از ورودی خیابان سعدی را به طور جدی آغاز کنیم چون بسیار خطرناک و بهم ریخته است.
دکتر سیدحسین پورهاشمی رئیس شورای اسلامی شهر گناباد در این جلسه به بیان گزارش مختصری از فعالیت‌های انجام شده در راستای بازگشایی و تعریض بلوار وحدت از ابتدا تا کنون پرداخت و گفت: ایجاد یک پل در بلوار وحدت و اجرای دیوار ساحلی رودخانه حاشیه بیمارستان علامه بهلول گنابادی باید به عنوان یک دغدغه جدی پیگیری و اجرا شود.
در ادامه این جلسه، اعضای شورای اسلامی شهر گناباد به بیان نظرات و پیشنهادات خود پرداختند و در پایان اجرای برنامه‌های مختلف در قالب هشت بند به تصویب اعضاء رسید که مهمترین آنها عبارتند بودند از: اجرای روشنایی بلوار وحدت، میخ‌کوبی و اجرای خیابان 24متری ضلع جنوبی شهرک توحید جهت دسترسی بهتر به پردیس دانشگاه بر اساس طرح جامع شهر و انتقال مکان ایستگاه‌های تاکسی مستقر در جلو ستاد مرکزی دانشگاه توسط شهرداری .
همچنین در این جلسه مصوب شد که شهرداری و شورای اسلامی شهر گناباد با همکاری فرمانداری و امور آب ناحیه گناباد، نسبت به بازگشایی کنارگذر رودخانه ناصرخسرو اقدام نمایند.jalase-ba-shahrdari02