امروزسه شنبه, 20 آذر 1397 19:54

ارتقای کیفیت خدمات مهمترین اولویت دانشگاه علوم پزشکی گناباد است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: ارتقای کیفیت خدمات مهمترین اولویت این دانشگاه در شرایط کنونی است.

به گزارش وب‌دا، دکتر جواد باذلی در جمع اعضای سازمان مردم‌نهاد توسعه‌اندیشان گناباد با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی گناباد از نظر توسعه فیزیکی به بلوغ کاملی رسیده است، اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی گناباد به لحاظ فیزیکی با تلاش مدیران قبلی به جایگاه مطلوبی رسیده و تلاش ما بیشتر بر رشد کیفی ارائه خدمات در بخش‌های مختلف دانشگاه متمرکز است.
وی تاکید کرد: ارتقای کیفیت خدمات، فعالیتی بلندمدت است که علاوه بر تدریجی بودن آن، مثل توسعه فیزیکی به خوبی قابل لمس نیست.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با بیان اینکه هم‌اکنون در 27 رشته مقطع تحصیلی در این دانشگاه دانشجویان مشغول تحصیل هستند، گفت: تلاش می‌کنیم به سمت توسعه رشته‌های پزشکی و تحصیلات تکمیلی حرکت کنیم.
دکتر باذلی، با بیان اینکه مقدمات راه‌اندازی اورژانس هوایی در این شهرستان انجام شده است، اظهار کرد: گناباد به عنوان یکی از 44 نقطه مشخص کشور برای راه‌اندازی اورژانس هوایی تعیین شده است.
وی، بیمارستان علامه بهلول گنابادی را جایگزین بیمارستان‌های 22بهمن و 15 خرداد عنوان و ابراز کرد: به منظور استفاده از فضاهای فیزیکی این دو بیمارستان، مجوز راه‌اندازی مرکز جراحی محدود(دی‌کلینیک) در ساختمان بیمارستان 15خرداد به بخش خصوصی واگذار شده است.
دکتر باذلی ادامه داد: علاوه بر ارائه خدمات دندانپزشکی و سلامت‌کده طب سنتی که هم‌اکنون در ساختمان بیمارستان 22بهمن گناباد انجام می‌شود، از اوایل سال آینده، معاونت بهداشت و کلینیک‌های تخصصی دانشگاه نیز با انتقال به این ساختمان، ارائه خدمت خواهند کرد.
وی خاطرنشان کرد: به رغم مشکلات اعتباری دانشگاه به دلیل عدم پرداخت مطالبات از بیمه‌ها، سه ماه کارانه پرسنل بیمارستان و یک ماه اضافه‌کاری همه حوزه‌ها پرداخت شده است.
دکتر باذلی با اشاره به فعالیت‌ها و خدمات انجام شده در راستای حفظ و ارتقای سلامت جامعه، گفت: مردم ما لیاقت دریافت بهترین خدمات را دارند و مجموعه دانشگاه تلاش خواهد کرد در این جهت گام بردارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در پایان اظهار داشت: پیگیری برای راه‌اندازی بخش سوختگی، آنژیوگرافی و جراحی قلب باز، از برنامه‌هایی است که برای ارائه خدمت بهتر به مردم در دست پیگیری است.
تقدیر از خدمات و تلاش‌های دکتر محسن القاسی، متخصص جراحی مغز و اعصاب بیمارستان علامه بهلول گنابادی دیگر برنامه این نشست بود که بنا به دعوت کانون توسعه اندیشان گناباد انجام شد.
دکتر باذلی نیز ضمن قدردانی از همه پزشکان فوق تخصص، متخصص و عمومی که در حوزه سلامت شهرستان‌های گناباد و بجستان ارائه خدمت می‌کنند، اظهار کرد: خوشبختانه پزشکان و متخصصان توانمندی در دانشگاه علوم پزشکی گناباد در حال خدمت هستند و دکتر القاسی یکی از این متخصصین توانمند است که توانسته با عملکرد خوب خود و ارائه خدمات باکیفیت، ضمن جذب بیمارانی از سراسر کشور به بیمارستان علامه بهلول گنابادی، رضایت‌مندی خوب را در بین مراجعین فراهم کند.
دکتر القاسی نیز در سخنانی امکانات بیمارستان علامه بهلول گنابادی را بسیار عالی بیان و اظهار کرد: همه پزشکان متخصص جوان با توان و مهارت بالا، خدمات باکیفیتی را به مردم ارائه می‌کنند.