امروزدوشنبه, 31 ارديبهشت 1397 17:19

پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد به مناسبت میلاد حضرت زینب (س) و روز پرستار

دکتر جواد باذلی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، در پیامی با تبریک میلاد حضرت زینب (س) و روز پرستار، از تلاش‌های پرستاران قدردانی کرد. متن پیام به این شرح است:Dr-Bazeli-Payam بسمه تعالی

رهبر معظم انقلاب:
"هر کس که از خدمات پرستارانِ مهربان برخوردار شده باشد، میفهمد و میداند که نقش پرستاران در هدیه کردن سلامت به بیماران، چقدر مؤثّر است".

سالروز ولادت با سعادت حضرت زینب کبری (س) که بواسطه صبر و فداکاری‌های آن بانوی بزرگ اسلام در پرستاری از مجروحان و دردمندان قافله کربلا، روز پرستار نام گرفته است، فرصت مغتنمی است تا ضمن احترام به ساحت مقدس عقیله بنی هاشم و بازگو نمودن نقش بی بدیل ایشان در زنده نگه داشتن پیام عاشورا، از تلاش‌های ارزنده جامعه پرستاری کشور که با تاسی به حضرت زینب (س)، و بهره‌مندی از تخصص خود، متعهدانه و هنرمندانه خدمت رسان بیماران و دردمندان جامعه هستند، قدردانی شود.
بی شک یکی از حلقه‌های موثر و انکارناپذیر در تحقق اهداف حوزه سلامت، که همان حفظ و ارتقاء سلامت جامعه است، سفیدپوشان سخت کوش پرستاری هستند، که دانشگاه علوم پزشکی گناباد هم مفتخر به بهره‌مندی از خدمات این عزیزان است. سفیدپوشان سخت کوشی که در تمام دوران‌ها، بویژه در دوران شکل‌گیری انقلاب و سالهای دفاع مقدس در کنار مردم بوده و هستند.
بسیار مایل بودم این ایام در شهرستان حضور داشتم تا از نزدیک این روز خجسته را به همکاران ارجمندم تبریک عرض نمایم، اما به دلیل پیگیری مسائل مختلف دانشگاه، بویژه مطالبات معوقه پرسنل خدوم دانشگاه در دیداری که هفته جاری با مقام عالی وزارت خواهم داشت، این توفیق حاصل نشد، اما امیدوارم با تحقق بخشیدن به قسمتی از مطالبات بحق شما، بتوانم این عدم حضور را جبران نمایم.
در پایان با تبریک این میلاد فرخنده و روز پرستار، از خدمات و تلاش های صادقانه جامعه پرستاری دانشگاه در شهرستان های گناباد و بجستان قدردانی می‌نمایم و برای این عزیزان، سلامت و سرافرازی از درگاه خدای مهربان مسئلت دارم.

دکتر جواد باذلی