امروزجمعه, 23 آذر 1397 14:17

قدردانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد از اقدام ارزشمند خانم دکتر عباسی متخصص زنان و زایمان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد که به منظور دیدار با مقام عالی وزارت، در تهران حضور دارد، در تماس تلفنی با خانم دکتر عباسی متخصص زنان و زایمان بیمارستان آیت‌الله مدنی بجستان، از اقدام ارزشمند و تحسین‌برانگیز وی قدردانی کرد.

به گزارش وب‌دا، دکتر جواد باذلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با ابراز خوشحالی از این اقدام ارزشمند خانم دکتر عباسی، گفت: تعهد پزشکی و عشق خدمت به مردم در این اقدام تحسین‌برانگیز شما به خوبی نمایانگر شد و صمیمانه از تلاش‌های شما در راستای ارائه خدمت در این منطقه قدردانی می‌کنم.
وی اظهار کرد: بعد از بازگشت از ماموریت کاری تهران، به صورت حضوری از این کار پسندیده سرکارعالی تشکر و قدردانی خواهم نمود.