امروزجمعه, 23 آذر 1397 14:23

برگزاری جلسه هم‌اندیشی دکتر بنایی، دکتر باذلی و دکتر معماری فوق تخصص جراحی گوش و حلق و بینی

شامگاه سه‌شنبه سوم بهمن ماه، جلسه هم‌اندیشی بین دکتر بنایی نماینده مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی، دکتر باذلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد و دکتر معماری فوق تخصص جراحی گوش، حلق و بینی که از همشهریان فرهیخته و نخبه گنابادی است، در محل مطب این پزشک فوق تخصص در تهران برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، در این جلسه که برای چندمین بار متوالی و با هدف تعامل، مشورت و بررسی راهکارهای اجرایی ایجاد مرکز جراحی قاعده جمجمه در گناباد برگزار شد، دکتر بنایی گفت: پازل گردشگری در گناباد و بجستان در حال رویش چشمگیری است که یکی از ابعاد گردشگری که ما به دنبال آن هستیم، گردشگری درمانی است که حوزه وسیع جغرافیای انسانی منطقه را شامل می‌شود.
دکتر باذلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد نیز در این جلسه اظهار کرد: ذهنم را برای آماده سازی زیرساخت‌های ایجاد چنین مرکزی که در کشور بی‌مثال است، آماده کرده‌ام و همچنان نیازمند همراهی شخصیتی همچون دکتر معماری هستم.
در ادامه دکتر معماری از تعلق وافر خود به منطقه و مردمان گناباد گفت و افزود: چه در بحث مشاوره و چه در بحث آموزش و چه حتی جهت حضور هر چند ماه یکبار در گناباد آماده خدمت رسانی به مردم شریف شهرستان‌های گناباد و بجستان هستم.