امروزیکشنبه, 30 ارديبهشت 1397 16:02

جلسه مشترک نماینده مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان و رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

در این جلسه که عصر امروز در دفتر وزیر برگزار شد، دکتر بنایی، نماینده مردم شهرستان های گناباد و بجستان و دکتر باذلی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، مطالبات و درخواست های مرتبط با حوزه های مختلف دانشگاه علوم پزشکی گناباد را با مقام عالی وزارت مطرح نمودند.Didar-vazir-96--1 به گزارش وبدا؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در این خصوص گفت: برای آنکه بتوانیم مسائل و مطالبات دانشگاه را بدون واسطه با مقام عالی وزارت مطرح کنیم، پیگیر دیدار حضوری با مقام عالی وزارت بودم که پس از رایزنی های لازم و همراهی دکتر بنایی، خوشبختانه این دیدار عصر امروز محقق شد.
دکتر باذلی افزود: برای آنکه بتوانیم حداکثر بهره وری را از این جلسه داشته باشیم، پیش از این دیدار و در جلسه ای مشترک با دکتر بنایی مسائل و درخواست های مختلف جمع بندی و اولویت بندی شد که مهمترین آن ها ایجاد و راه اندازی اورژانس هوایی، صدور مجوز برای انتقال رشته فوریت های پزشکی به بجستان، اختصاص و تحویل یک دستگاه ماموگرافی برای بیمارستان علامه بهلول گنابادی، مساعدت لازم برای اجرایی شدن 9 طرح عمرانی در حوزه تحول سلامت، پرداخت مطالبات معوق پرسنل و پزشکان، حل مشکلات دانشجویان تکنسین سلامت دهان و دندان دانشگاه و ... بود که در دیدار با جناب آقای دکتر قاضی زاده هاشمی مطرح گردید.
وی اظهار داشت: خوشبختانه مقام عالی وزارت در پاسخ به این درخواست ها قول مساعدت دادند و هر مورد را با دستور کتبی به معاون و مسئول مربوطه جهت اجرا پی نوشت فرمودند که ان شالله ماحصل آن در حوزه بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شهرستان های گناباد و بجستان اثرات مثبت و امیدبخشی به همراه خواهد داشت.
دکتر باذلی در انتها از مساعدت های مقام عالی وزارت و نیز همراهی و پیگیری های دکتر بنایی، نماینده مردم شهرستان های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی در تحقق اهداف دانشگاه سپاسگزاری کرد.