امروزپنج شنبه, 26 مهر 1397 11:24

تجلیل از یک پرستار پیشکسوت توسط رئیس دانشگاه

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد که همزمان با روز پرستار برای پیگیری درخواست‌ها و پرداخت مطالبات و معوقات پرسنل دانشگاه به ویژه کادر درمانی به دیدار وزیر بهداشت رفته بود، پس از بازگشت از ماموریت تهران، در منزل مسن‌ترین پیشکسوت پرستاری دانشگاه حضور یافت و پای خاطرات و درددل‌های او نشست.
                                                                                    برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، دکتر جواد باذلی با حضور در منزل خانم عذرا خواجه که 18 سال‌ از زمان بازنشستگی‌اش می‌گذرد، تکریم پیشکسوتان عرصه سلامت را، قدرشناسی از سال ها خدمت مستمر این قشر برشمرد و  گفت: پیشکسوتان جزء سرمایه‌های ارزشمند جامعه محسوب می‌شوند که باید توسط مسئولان و قشرهای مختلف مردم مورد تکریم قرار گیرند.
وی با بیان سختی‌های حرفه پرستاری گفت: سی سال خدمت در عرصه پرستاری یعنی سی سال همراهی و همدردی با آلام و دردهای مردم و  تلاش برای بهبود و سلامتی بیماران که سختی های این تلاش صادقانه، گاهی موجب بروز دردها و بیماری‌هایی هم برای پرستاران در دوران سالمندی و بازنشستگی می‌شود، اما پرستاران به دلیل عشقی که برای خدمت به همنوع دارند، این سختی ها را به جان می خرند که این ایثار ستودنی است.
دکتر باذلی با آرزوی سلامتی برای این بانوی پرستار و همه پرستاران پیشکسوت اظهار امیدواری کرد که نیروهای جوان قدرشناس تلاش‌ها و خدمات این پیشکسوتان باشند.
یادآور می‌شود، در این دیدار که معاون درمان، مدیر نظارت بر درمان، مدیر خدمات پرستاری، رئیس دفتر ریاست و مدیرعامل کانون بازنشستگان دانشگاه علوم پزشکی گناباد هم حضور داشتند، دکتر باذلی با اهداء لوح سپاس و هدیه‌ای از خدمات و تلاش‌های این پیشکسوت پرستاری تجلیل کرد.