امروزجمعه, 23 آذر 1397 14:17

جلسه بررسی اجرای دیوار ساحلی بیمارستان علامه بهلول گنابادی برگزار شد

در جلسه‌ای با حضور فرماندار، رئیس دانشگاه علوم پزشکی، شهردار و نائب رئیس شورای اسلامی شهر گناباد، مسئله اجرای دیوار ساحلی در حاشیه کال ناصرخسرو در محدوده ضلع غربی بیمارستان بهلول گنابادی بررسی و تصمیمات لازم اتخاذ شد.

به گزارش وبدا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، در ابتدای این جلسه با اشاره به لزوم احداث دیوار ساحلی و دیوارکشی حریم بیمارستان و پد اورژانس هوایی گفت: حفظ امنیت بیمارستان در مواقع بحران ضروری است و یکی از مواردی که ممکن است در آینده این امنیت را به خطر بیندازد، عدم اجرای دیوار ساحلی در حاشیه کال ناصرخسرو است که در ضلع غربی بیمارستان قرار دارد.
دکتر باذلی افزود: با توجه به اهمیت موضوع، جلسات متعددی در این زمینه تشکیل شد و استانداری خراسان رضوی نیز برای اجرای این مهم، قول مساعدت و تخصیص اعتبار داده است که بخشی از آن برای اجرای دیوار ساحلی به شهرداری اختصاص یافته است.
وی با اشاره به کسب موافقت وزیر بهداشت با استقرار پایگاه اورژانس هوایی در گناباد اظهار داشت: برای استقرار این پایگاه، باید حصار کشی لازم در اطراف پد هوایی انجام شود که این امر نیز منوط به اجرای دیوار ساحلی است.
فرماندار گناباد نیز با قدردانی از تلاش های دکتر باذلی در پیگیری پایگاه اورژانس هوایی، بر اجرای سریعتر دیوار ساحلی تاکید کرد و گفت: با توجه به سابقه وقوع سیل در منطقه گناباد، ایجاد دیوار ساحلی یکی از دغدغه‌های اصلی است که باید اجرایی شود.
دکتر نبی پور با اشاره به پیگیری های ملی و استانی انجام شده برای اجرای دیوار ساحلی افزود: با پیگیری‌های انجام شده مبلغی برای اجرای این دیوار تصویب شده که امیدواریم با تخصیص آن، شهرداری اقدامات لازم را انجام دهد.
وی گفت: علاوه بر اجرای دیوار ساحلی، احداث پل در مسیر دسترسی به بیمارستان علامه بهلول گنابادی نیز ضروری است.
در ادامه جلسه، و پس از صحبت‌های مهندس علایی شهردار گناباد، علیرضا موحد نایب رئیس شورای اسلامی شهر گناباد، مهندس تمامگر مدیر آب منطقه ای گناباد و مهندس یعقوبی مدیر دفتر فنی دانشگاه، و تاکید اعضا بر اهمیت تسریع در اجرای پروژه، مواردی برای پیگیری و اجرا مصوب شد.