امروزدوشنبه, 21 آبان 1397 21:58

افتتاح 4 طرح دانشگاه با اعتبار 7 میلیارد ریال

همزمان با هفتمین روز از دهه مبارک فجر، 4 طرح بهداشتی، آموزشی و خدماتی دانشگاه علوم پزشکی گناباد با اعتبار 7 میلیارد ریال به بهره برداری رسید.OlomPezeshki
به گزارش وب‌دا، همزمان با ایام دهه مبارک فجر، با حضور امام جمعه، نماینده مردم شهرستان های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی، فرماندار، رئیس دانشگاه، جمعی از اعضای هیئت رئیسه، مدیران و پرسنل دانشگاه، مسئولین شهرستان، اعضای شوراهای اسلامی و قشرهای مختلف مردم، 4 پروژه دانشگاه علوم پزشکی شامل ساختمان پایگاه سلامت قنبرآباد، مرکز آموزش مجازی، دیتا سنتر و ساختمان پایگاه اورژانس جاده ای نجم آباد افتتاح شد.
ساختمان پایگاه سلامت قنبرآباد با هزینه 3 میلیارد ریال و زیربنای 250 متر مربع، مرکز آموزش مجازی و دیتا سنتر با مجموع اعتبار 2 میلیارد و پانصد میلیون ریال و ساختمان پایگاه اورژانس جاده ای نجم آباد با اعتبار یک میلیارد و پانصد میلیون ریال و زیربنای 100 متر مربع، پروژه های افتتاح شده دانشگاه علوم پزشکی گناباد در هفتمین روز دهه مبارک فجر بود.