امروزدوشنبه, 25 تیر 1397 07:37

حضور جامعه دانشگاهی علوم پزشکی گناباد در راهپیمایی سی و نهمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی

همزمان با سی و نهمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و در آستانه طلیعه چهلمین فجر انقلاب، جامعه دانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی گناباد همگام با سایر هموطنانمان در راهپیمایی 22 بهمن حضور یافتند.

به گزارش وب‌دا، رئیس دانشگاه، اعضاء هیأت رئیسه و جمعی از اعضاء هیأت علمی، پزشکان، اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه، همگام و همراه با سایر مردم ولایت‌مدار شهرستان گناباد، با حضور گسترده خود در راهپیمایی 22بهمن، سالروز پیروزی انقلاب اسلامی را جشن گرفتند.
در راهپیمایی 22 بهمن امسال شهر گناباد که از میدان امام خمینی(ره) به سمت میدان بسیج برگزار شد، جامعه دانشگاهی علوم پزشکی گناباد، همراه با امام جمعه، نماینده مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی، فرماندار و قشرهای مختلف مردم از جمله خانواده معظم شهدا و ایثارگران، مسئولان اجرایی، روحانیون و طلاب، اساتید و دانشجویان، معلمان و دانش‌آموزان با حضور پرشور و حماسی خود، با سر دادن شعارهای " الله اکبر، خامنه ای رهبر / مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل، ضمن اعلام خشم و انزجار خود از صهیونیسم و استکبار جهانی، حمایت خود را از نظام مقدس جمهوری اسلامی، آرمان‌های امام راحل(ره) و منویات مقام معظم رهبری اعلام کردند.
حمید بنایی، نماینده مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی در اجتماع پایانی این راهپیمایی،  با اشاره به پیشرفت‌های چشمگیر ایران اسلامی در حوزه‌های مختلف وکسب رتبه‌های برتر در برخی علوم ، اظهار کرد: انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام خمینی(ره) و بعد از ایشان مقام معظم رهبری، انقلاب اسلامی را به سمتی هدایت کرده‌اند که امروز شاهد هستیم در کشورهای اطراف ما چه توطئه‌ها و جنگ‌هایی وجود دارد ولی ما در ایران هیچ گونه مشکلی نداریم.
نماینده مردم گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی، حضور مردم همیشه در صحنه را موجب افزایش نفوذ ایران در کشورهای مختلف و مایه یاس دشمنان از ورود به ایران بیان و ابراز کرد: این قدرت با جان فشانی نیروهای انقلابی و دلسوزان این نظام که دل از این دنیا شسته‌اند و برای سربلندی هرچه بیشتر انقلاب تلاش می‌کنند بوجود آمده است.
دکتر بنائی با اشاره هزینه‌ها و خدماتی که دولت‌های مختلف برای مردم انجام داده‌اند، تصریح کرد: انقلاب ایران برخواسته از دل مردم بود و هرچه مسئولین برای این مردم کار کنند باز هم کم کاری کرده‌اند.
دکتر نبی پور، فرماندار شهرستان گناباد هم در این مراسم با قدردانی از حضور پرشکوه مردم در راهپیمایی 22 بهمن، به برخی از دستاوردهای نظام بویژه در دولت تدبیر و امید اشاره کرد و طرح تحول نظام سلامت را یکی از اقدامات ارزشمند انجام شده در این خصوص برشمرد.
یادآور می‌شود، در پایان مراسم راهپیمایی در میدان بسیج قطعنامه هفت بندی راهپیمایی 22بهمن قرائت و با بانگ رسای توحیدی "الله اکبر" و "خامنه‌ای رهبر" حاضران تایید شد.